ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Το αιώνιο ζήτημα

Με διαφορετικά όμως δεδομένα φέτος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πλέον παρελθόν για τον Απόλλωνα, με τους «κυανόλευκους» να επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, που είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο (16:00).

Από την εικόνα που έβγαλε ο Απόλλωνας στο Μακάρειο στάδιο δεν είναι κανένας ικανοποιημένος, ωστόσο κρατάνε το γεγονός ότι κατάφεραν να κερδίσουν και θα δουν με ηρεμία την συνέχεια.

Το ζητούμενο είναι να κερδίζεις, αλλά και να βρίσκεις τον τρόπο μέσα από τις επιτυχίες να βελτιώνεσαι. Διότι, χωρίς βελτίωση δεν μπορείς να στοχεύεις ψηλά και αυτό τον γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στο Κολόσσι.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου είναι εξαιρετικά αμφίβολοι Νταμπό και Γιαννιώτας. Αυτή την στιγμή δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις εάν προλαβαίνουν ή όχι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή τους.

Μόνο εάν είναι απόλυτα καλά θα τους βάλουν να παίξουν, καθώς ο δρόμος είναι μακρύς και δεν θέλουν να χάσουν κανένα παίκτη με περισσότερο χρόνο με τυχόν υποτροπή.

Δεδομένη ωστόσο είναι η απουσία του Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός μέσος συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε όπως αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και να εκτίσει την ποινή του με Νέα Σαλαμίνα.

Για τον αντικαταστάτη δεν υπάρχει δυσκολία για τον Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Χάμπο Κυριάκου και τον Σάσα Μάρκοβιτς. Είναι και οι δύο ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να αγωνιστούν.

Οπόταν, δεν θα συμβεί το σκηνικό που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια όποτε απουσίαζε ο Σακέτι ψαχνόμασταν για τον αντικαταστάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση