ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Σαν αυτές του Γενάρη

Ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο δίνει το τελευταίο του, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον Τόμας Κρίστιανσεν να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του μετά από πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή σήμερα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για το κύπελλο και οι «γαλαζοκίτρινοι» εύχονται αυτή την φορά η κληρωτίδα να τους χαμογελάσει και να τους φέρει απέναντι στην Δόξα ή τον Ολυμπίακό.

Στον Αρχάγγελο ο Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να προετοιμάσει καλά την ομάδα του προκειμένου το Σάββατο να φύγει από την Λάρνακα με το διπλό. Η σημασία της νίκης αυτής είναι τεράστια τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε βαθμολογικό τομέα. Με νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι» μένουν μόνοι πρώτοι με, τουλάχιστον, τρείς βαθμούς διαφορά από τους διώχτες τους. Επίσης με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα φύγουν τα οποιαδήποτε, μικρά και αραιά, μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από την ομάδα μετά την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ.

Το ιδανικό σενάριο θα ήταν ο ΑΠΟΕΛ να συνδυάσει την νίκη του και με μια καλή εμφάνιση προκειμένου να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αν κάποιος δει το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα αντιληφθεί ότι είναι μια αγωνιστική σαν αυτές του Γενάρη. Λέγοντας το αυτό εννοούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι την στιγμή που ΑΕΚ και ΑΕΛ αναμετρούνται μεταξύ τους και ο Απόλλωνας πάει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Εθνικό. Οι συνεχόμενες νίκες που έκανε η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν τον Ιανουάριο, σε συνδυασμό με τις πολλές απώλειες βαθμών των άλλων ομάδων, λόγω των δύσκολων αγώνων που είχαν να δώσουν, οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ μόνο πρώτο στην κορυφή. Τώρα καλείται να επαναλάβει ξανά το ίδιο και να ελπίζει σε νέες απώλειες από τους διώκτες του. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν τυχόν νίκη ίσως έχει πολλαπλά οφέλη.

Καταληκτικά ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο δίνει το τελευταίο του, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι και πρέπει να πάρει την νίκη πάση θυσία. Αν τελικά όλα πάνε κατ’ ευχήν γι' αυτούς τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» πιθανότατα να αποκομίσουν πολλά οφέλη. Οφέλη που δεν περιορίζονται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Europa League αφού η ομάδα θα αποκτήσει την κατάλληλη ψυχολογία για την πρώτη μάχη απέναντι στην Μπιλμπάο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση