ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κρίστιανσεν: «Αναγκασμένοι για την νίκη»

Μόνο την Καρμιώτισσα σκέφτονται στον ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Τόμας Κρίστινανσεν πραγματοποίησε διάσκεψη τύπου στο προπονητικό κέντρου του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο. Ο Δανός τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν σκέφτονται την Μπιλμπάο. Επίσης έκανε αναφορά στο μεγάλο ρόστερ της ομάδας που μπορεί να ανταποκριθεί στο τριπλό ταμπλό.

Αναλυτικά:

Για το πως προσεγγίζει το παιχνίδι:

«Περίμενα κάτι καλύτερο από το αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ και αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη τότε το παιχνίδι αύριο είναι πολύ κρίσιμο. Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε την νίκη, η ομάδα είναι έτοιμη, δεν σκεφτόμαστε την Μπιλμπάο το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ παίζει σε τριπλό ταμπλό:

«Νομίζω με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε μέχρι τώρα που παίζαμε στην Ευρώπη, βλέπετε τα αποτελέσματα είμαστε πρώτοι και τερματίσαμε πρώτοι στην Ευρώπη, βλέπετε ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με το κύπελλο η ομάδα είναι έτοιμη, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να το συνηθίζουν διαχειριστήκαμε σωστά το ρόστερ, έχουμε προσθέσει ποδοσφαιριστές και αποκτούμε μεγαλύτερο βάθος».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Το πρόβλημα είναι πως θα αγωνιστούμε αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο καλοί θέλουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Νταβίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα θα το δούμε σήμερα στην προπόνηση».

Για την κλήρωση:

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση, για να κερδίσεις το κύπελλο πρέπει να νικήσεις όλες τις ομάδες. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΛ αλλά από την στιγμή που ήρθε η ΑΕΛ θα την αντιμετωπίσουμε».

Για το ότι προσφέρεται ο αγώνας για ντεμπούτο Κάνιας και Γιαμπερέ:

«Έδειξαν βελτίωση στην προπόνηση, άρχισαν να μπαίνουν στην ομάδα. Ακόμη σκέφτομαι αν θα πάρουν την ευκαιρία ή όχι θα δω και σήμερα στην προπόνηση, δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί. Είναι μια πιθανότητα αλλά το πιο σημαντικό είνα να μας προσφέρουν τα περισσότερα».

Για το αν έλειπε ο Βινίσιους ποιος θα τον αντικαταστήσει:

«Δεν ξέρουμε αν τελικά θα τιμωρηθεί, αλλά όταν την έχουμε την τιμωρία του τότε θα δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει».

Για το ποιος εκ των Κάνιας και Εμπεσίλιο είναι πιο δημιουργικός:

«Από την στιγμή που ήρθαν εδώ δουλεύουν σκληρά κάνουν διπλές προπονήσεις. Ο Κάνιας είναι έτοιμος ο Εμπεσίλιο δουλεύει σκληρά. Ο ένας είναι περισσότερο νούμερο έξι κρατά την θέση του και καλός ανασταλτικά. Ο Εμπεσίλιο είναι πιο δημιουργικός μέσος box to box και μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά, χρειάστηκε να δουλέψει περισσότερο και να χάσει κάποια κιλά αλλά πιστεύω πολύ σύντομα θα μας βοηθήσει».

Για το 3-5-2:

«Αυτό το σύστημα το χρησιμοποίησα στο β' ημίχρονο  γιατί έπρεπε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Μας βοήθησε γιατί κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και κλείσαμε τον αντίπαλο. Είναι ένα σύστημα που περιέχει ρίσκο και πρέπει να δεις που το χρησιμοποιείς και απέναντι σε πιο αντίπαλο».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση