ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Δεν είναι μόνο ο Θεοδώρου

Στα ραντάρ του Πουρσαϊτίδη υπάρχουν και άλλοι Κύπριοι

Newsroom 24sports

Μπορεί όλοι στον «Αρχάγγελο» να έχουν στο μυαλό τους το κύπελλο, όμως την ίδια ώρα ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξέρει καλά το ρόστερ του, και οι πρώτες σκέψεις ενίσχυσης έχουν γίνει.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, μια απ’ τις περιπτώσεις που κοιτάζει το ΑΠΟΕΛ είναι αυτή του Θεοδώρου. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, και που στην πραγματικότητα μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα.

Ταυτόχρονα όμως στα ραντάρ του Σάββα Πουρσαϊτίδη δεν βρίσκεται μόνο ο Θεοδώρου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ξέρει καλά πως το Κυπριακό στοιχείο χρειάζεται ενίσχυση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που σε αγώνα αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.

Γι’ αυτό ακριβώς και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να εμπλουτίσει το Κυπριακό στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι Κύπριοι στο πρωτάθλημα μας. Απ’ τον Ανδρέου, τον Σωτηρίου, τον Ψάλτη, τον Ηλία, τον Ζαχαρίου, τον Περατικό που έχουν προοπτικές και μπορούν να δώσουν λύσεις. Δεν σημαίνει πως θα έρθει και θα ξεκινά η ενδεκάδα από αυτόν, όμως η πραγματικότητα είναι πως το Κυπριακό στοιχείο είναι απαραίτητο.

Ο Πουρσαϊτίδης συνεχίζει την αξιολόγηση του και αναμένεται πως το καλοκαίρι θα γίνουν και 2-3 προσθήκες Κύπριων ποδοσφαιριστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση