ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Δίνουν τα χέρια με Σαρφό

Λευκός καπνός στην επιχείρηση «Παραμονή Σαρφό»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός πως ακόμη εκκρεμεί το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Πάφο. Ήδη το όνομα του Ντάλσιο έχει δει το φως της επικαιρότητας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κουέστα βρίσκεται πολύ κοντά. Ταυτόχρονα ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους «Γαλαζοκίτρινους» είναι και ο Σαρφό.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες έχουν ξεκινήσει την επιχείρηση «παραμονή Σαρφό», με όλες τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα πάντα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Νότσι Χαμασόρ (ατζέντης του Σαρφό) βρέθηκε στην Κύπρο και συνόδεψε τον πελάτη του στα βραβεία του ΠΑΣΠ για τους κορυφαίους, είχε συνάντηση με τη διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» και φαίνεται πως προέκυψε… «λευκός καπνός». Ο Σαρφό είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο ΑΠΟΕΛ και φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ η συνεργασία του Νότσι με τη διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» είναι πολύ καλή.

Χρήμα και ο Ολυμπιακός

Ο Σαρφό αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ υπό τη μορφή δανεισμού απ’ τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα με την οποία ο παίκτης απελευθερώνεται και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα. Το ποσό αυτό είναι περίπου 100 χιλιάδες ευρώ και όλα δείχνουν πως το χρήμα θα καταλήξει στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Πολυετές συνεργασία και στο βάθος… πώληση

Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σαρφό θα αφορά πολυετή συνεργασία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η χρονική διάρκεια θα είναι 3 έτη. Αγωνιστικά η εξέλιξη αυτή θα είναι κέρδος για το ΑΠΟΕΛ αφού στο μισό χρόνο που βρίσκεται στον «Αρχάγγελο» έχει πείσει τους πάντες πως το ταβάνι του είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του Κυπριακού πρωταθλήματος. Παράλληλα μια πολυετές συνεργασία αποτελεί σημαντικό κέρδος και στην περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Άλλο το να διαπραγματεύεσαι παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει σύντομα κι άλλο έναν που έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση