ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Δυο εκατομμύρια αποκλειστικά για μισθοδοσία ποδοσφαιριστών

Τα δύο σχέδια με στόχο να μαζευτεί το ποσό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόδρομος Πετρίδης σε διάσκεψη τύπου στον Αρχάγγελο. Συγκεκριμένα η ομάδα προχώρησε στη δημιουργία δυο σχεδίων μέσω των οποίων ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει με στόχο να μαζευτεί το ποσό των δυο εκατομμυρίων. Μάλιστα το συγκεκριμένο ποσό θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών.

Πρώτο σχέδιο… sold out

Το πρώτο σχέδιο είναι το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία και λέγεται ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ. Αυτό το σχέδιο αφορά την εισφορά με αγορά εισιτηρίου ενός εικονικού αγώνα. Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορεί να αγοράσει ο κόσμος. Η καμπάνια αυτή ξεκινά άμεσα μέχρι και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31/12/2023.

Δεύτερο σχέδιο… 1.5 εκατομμύριο

Από εκεί και πέρα ο Πρόδρομος Πετρίδης ανακοίνωσε ένα ακόμη σχέδιο στο οποίο 500 άτομα θα προσφέρουν 1000 ευρώ μηνιαίως για τους επόμενους τρεις μήνες. Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτεί ένα ποσό ύψους 1.5 εκατομμυρίου.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα ο στόχος των «Γαλαζοκιτρίνων» είναι να μαζευτούν 2 εκατομμύρια ώστε να καλυφθεί η μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να αναμένει πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση