ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Μπεν για όλες τις δουλειές

Μέσα σε ένα 40λεπτο αγωνίστηκε ως δεύτερος επιθετικός και ως δεξιός εξτρέμ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια πρώτη γεύση απ’ τον Μοχάμεντ Μπεν είχε την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον Ακρίτα. Παρά το γεγονός πως ο 33χρονος φάνηκε να χρειάζεται ακόμη χρόνο ώστε να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, το πρώτο δείγμα ήταν πέρα για πέρα θετικό.

Ο Μπεν μπήκε στο 56’ της αναμέτρησης, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να του δίνει θέση λίγο πίσω απ’ τον Κβιλιτάια ο οποίος κινείτο στην κορυφή της επίθεσης. Δέκα λεπτά αργότερα και με τον τραυματισμό του Δώνη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής απ’ τις Κομόρες μετατοπίσθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Κατά τη διάρκεια που αγωνίστηκε ο Μπεν έδειξε διάθεση κι όρεξη να ακολουθήσει όλες τις οδηγίες του προπονητή του, ενώ παρά το γεγονός πως καλά καλά δύσκολα θα ξέρει όλα τα ονόματα των συμπαικτών του, προσπάθησε να ενταχθεί στο σύνολο αρμονικά. Δεν έψαξε την εξεζητημένη ενέργεια και την ίδια ώρα θέλησε να παίξει ομαδικά.

Ασφαλώς ήταν ξεκάθαρο πως από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πίσω, ενώ δεν τίθεται ζήτημα πως χρειάζεται χρόνο ακόμη ώστε να μπει για τα καλά στην ομάδα, όμως εκ των πραγμάτων το πρώτο δείγμα δεν ήταν κακό. Αντίθετα ήταν μια καλή ευκαιρία τόσο για να συστηθεί στο κοινό της νέας του ομάδας όσο και στο να βρει σιγά σιγά ρυθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση