ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ-Μπράγκα: Τάμαρι, ο δεύτερος λόγος επικοινωνίας

Οι Πορτογάλοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Ιορδανό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους υπάρχει από πέρσι και από τη στιγμή που η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ είναι να κρατήσει στις τάξεις του τον Άλεφ, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, φαινόταν ότι αυτό το καλοκαίρι θα ξανακάθονταν στο τραπέζι για να τα πουν με τους ανθρώπους της Μπράγκα.

Όπως προκύπτει, ωστόσο, η μεταξύ τους κουβέντα δεν θα κινηθεί αποκλειστικά και μόνο γύρω από την παραμονή του Βραζιλιάνου στον Αρχάγγελο. Αντιθέτως, από την πληροφόρηση προκύπτει πως επί τάπητος θα τεθεί και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει κάποιος την αντίθετη διαδρομή. Κι αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Μούσα Αλ Τάμαρι, για τον οποίο οι Πορτογάλοι ενδιαφέρονται ζεστά.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Μπράγκα δεν έχει περιοριστεί στο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της με μια απλή κρούση, αλλά ότι είναι διατεθειμένη να κάνει σοβαρή κουβέντα για τον Ιορδανό. Βέβαια, το κατά πόσον θα καλύψει οικονομικά τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη είναι ξεχωριστό κεφάλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ περιμένει απάντηση από την πλευρά του παίκτη στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και μέρες, για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας (η οποία με βάση την υφιστάμενη συμφωνία ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι) μέχρι το 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση