ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:44
 

ΑΠΟΕΛ: Να είναι… ευεργετική

Επιβάλλεται η αλλαγή

Newsroom 24sports

Η αλήθεια είναι πως μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με 6 παιχνίδια σε 23 μέρες έρχεται μια διακοπή που την έχει μεγάλη ανάγκη το ΑΠΟΕΛ. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια η ομάδα του Τόμας Ντολ έκανε το αποφασιστικό βήμα στην Ευρώπη, όμως απώλεσε 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, με τον ίδιο πάντως να ζητά πίστωση χρόνου.

Η διακοπή είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Τόμας Ντολ

Έτσι τώρα στην διακοπή ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένα σημεία. Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, δεν βλέπουμε την αναμενόμενη συνοχή. Λίγες φορές παρουσιάζουν αυτοματισμούς οι «Γαλαζοκίτρινοι», ενώ υπάρχει μια δυσκολία στην δημιουργία ευκαιριών. Κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Τόμας Ντολ και στο οποίο θα δουλέψει.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν διαστήματα μέσα στους αγώνες που η ομάδα χάνει εντελώς την συγκέντρωση της. Το είδαμε με τη Δόξα, το είδαμε την Καραμπάχ αλλά και με τον Απόλλωνα. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βρει ο Ντολ και να το αλλάξει. Θέμα συγκέντρωσης; Θέμα καθαρού μυαλού; Πρέπει να διορθωθεί.

Η διακοπή είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Τόμας Ντολ. Πρέπει να διορθώσει τα σημεία που «πληγώνουν» την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Γενικότερα όμως αυτή την περίοδο συνήθως το ΑΠΟΕΛ παίρνει τα πάνω του σαν ομάδα. Το είδαμε να συμβαίνει πέρσι με τον Πάολο Τραμετσάνι, πρόπερσι με τον Γιώργο Δώνη και πιο πριν με τον Κρίστιανσεν, τον Τιμούρ Κετσπάγια και πάει λέγοντας. Έτσι και τώρα ο Γερμανός πρέπει να σκύψει το κεφάλι, να σηκώσει μανίκια και μαζί με τους ποδοσφαιριστές να εργαστεί σκληρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X