ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:21
 

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» αποφασιστικά για ΓΣΠ

Οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα

Newsroom 24sports

Το γηπεδικό ζήτημα το τρέχουν παράλληλα με τον προγραμματισμό στον ΑΠΟΕΛ και όπως προκύπτει πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του ΓΣΠ προκειμένου να συζητήσουν την ολοκληρωμένη πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων» για αποκλειστική χρήση και εμπορική αξιοποίηση του γηπέδου της πρωτεύουσας.

Το κεφάλαιο αυτό το πήρε πολύ ζεστά η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, αφού μέσα από μια ενδεχόμενη συμφωνία τα οφέλη που είναι δυνατό να αποκομίσει είναι σημαντικά. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ, όσο όμως και ο ΓΣΠ που όπως πληροφορούμαστε έχει βρει αρκετά θετικά σημεία στην πρόταση.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο ΑΠΟΕΛ με την πρόταση που έκανε είναι σε θέση να καλύψει την ενδεχόμενη απώλεια εσόδων του ΓΣΠ από την αποχώρηση της Ομόνοιας και μάλιστα το ποσό αυτό θα διασφαλιστεί με εγγυητικές τραπέζης. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν και την αποφασιστικότητα των πρωταθλητών να προχωρήσουν το πλάνο τους.

Να σημειώσουμε πως οι ενέργειες που κάνει ο γυμναστικός σύλλογος είναι καθόλα νόμιμες και επιτρεπτές, από τη στιγμή που η Ομόνοια είχε ειδοποιήσει εντός της προθεσμίας που προβλέπεται για την πρόθεσή της να αποχωρήσει. Ως εκ τούτου τίποτα δε δεσμεύει τον ΓΣΠ από το να προχωρήσει σε παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης στον ΑΠΟΕΛ.

Όμως, από τη στιγμή που η Ομόνοια δεν έχει ακόμα βρει «στέγη» και το θέμα Μακάρειο δείχνει να κολλά μένει να δούμε αν προκύψει νέα προσέγγιση από το «τριφύλλι» πως θα το χειριστεί ο ΓΣΠ. Παλαιότερα είχε γίνει εκ νέου μια συζήτηση για εξεύρεση χορηγού για το όνομα του γηπέδου από πλευράς ΑΠΟΕΛ και δεν προχώρησε λόγω ακριβώς της χρήσης του γηπέδου και από την Ομόνοια. Είναι συνεργάτες του ΓΣΠ και τα δυο σωματεία από λειτουργίας του σταδίου θυμίζουμε.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, οι έξι μέρες που ακολουθούν μέχρι τις 10/6 που λήγει η προθεσμία από την ΚΟΠ για να δηλώσουν οι ομάδες έδρα, θα φέρουν οριστικό ξεκαθάρισμα στο όλο σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου της Petrana Nikolova από τη Βουλγαρία

«Εκαντήσαμε σε αυτό το τόπο, εκτός όλων των άλλων, ο κάθε κομπλεξικός και ανώμαλος να έχει στη κατοχή ...»
Christos A.  |  14:09

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Συμφωνώ. Ειδικά τούτος ο ΥΠΕΞ δε μου πολλογεμωννει το μάτι. »
Luke  |  13:47

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Η επιμονή της "Καθημερινής" να πιστώνει τα πάντα όλα θετικά επί παντός επιστητού στον Υπουργό Εξωτερικών ...»
Ένας Πολίτης  |  13:28

Ανώτατο: Δεν θα εξαιρεθούν δικαστές στις εφέσεις για μισθούς δημοσίου

«O Aνώτατος τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα Αξιόγραφα???.....»
ΑΚΑ  |  11:03

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X