ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ντίνος Ιορδάνου: Στον τόπο που γεννήθηκε και αγάπησε

Επιθυμία του να ταφεί στον οικογενειακό τους τάφο στον Μαθιάτη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η τόση ξαφνική απώλεια του σπουδαίου Ανθρώπου και αγνού φιλάθλου Ντίνου Ιορδάνου, βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν, τη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ αλλά και όλους τους Κύπριους, αφού ο αείμνηστος αγαπούσε με ανιδιοτέλεια τη μικρή μας πατρίδα.

Επικοινωνήσαμε με το στενό του περιβάλλον και μάθαμε ότι είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στην Κύπρο, στον οικογενειακό τους τάφο. Η σορός του θα μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη (από τη Βόρεια Καρολίνα). Εκεί θα γίνει μια τελετή στην Ορθόδοξη εκκλησία και στην συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στην Κύπρο.

Ολόκληρη η οικογένεια του, τα αδέρφια του, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του θα έρθουν στο νησί μας από τις ΗΠΑ, για την κηδεία που θα γίνει στον Μαθιάτη, σε μια περίπου εβδομάδα. Τον περιμένει για τον τελευταίο ασπασμό και το «αντίο» η 93χρονη μητέρα του.

Στο πένθος των οικείων του συμπάσχει όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Από σεβασμό στη μνήμη του σπουδαίου Ανθρώπου που χάθηκε τόσο απροσδόκητα, ο Σύλλογος της Λευκωσίας θα εκδώσει, εν καιρώ τω δέοντι, ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει για την επόμενη μέρα όσον αφορά την κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Από τον πολύ στενό κύκλο του αείμνηστου Ντίνου Ιορδάνου, μάθαμε ότι, στον ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να ανησυχούν για οτιδήποτε αφορά στην δημιουργία του ιδιόκτητου γηπέδου σε σχέση με τις υποσχέσεις – δεσμεύσεις του Ντίνου Ιορδάνου.

Ήταν όνειρο και στόχος του να συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του ΑΠΟΕΛίστικου οράματος και δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην γίνουν όλα όσα είχε σχεδιάσει και ονειρευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση