ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Το έβαλε πείσμα…

Ίσως να δούμε και φέτος τον Big Mac

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ότι είναι πεισματάρης και δεν τα παρατά εύκολα το ξέρει όλος ο κόσμος. Άλλωστε, όσα πέτυχε στο ποδόσφαιρο ήταν λόγο του ταλέντου του, αλλά και της σκληρής δουλειάς που έκανε τόσα χρόνια.

Σίγα, που θα τα παρατούσε τόσο εύκολα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Ο Big Mac μετά της ατυχία που τον βρήκε, με τους δύο σερί τραυματισμούς, πείσμωσε περισσότερο και δούλεψε ακόμα πιο σκληρά για να επιστρέψει πίσω στα γήπεδα.

Ο Μακρίδης τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά, όπως αποκάλυψε χθες το πρωί ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Βέβαια, τόνισε ότι δεν ξέρουμε εάν θα τον δούμε φέτος ξανά στα γήπεδα:

«Αντιλαμβάνεστε ότι πέρασε πάρα πολλά ο Κωνσταντίνος. Είναι μεγάλο το διάστημα που βρίσκεται εκτός γηπέδων. Δεν θέλουμε να βάλουμε καμία πίεση στον ποδοσφαιριστή για να μας βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια. Είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», το σχόλιο του Φανουρή.

Όσοι ξέρουν καλά όμως τον Big Mac είναι σίγουροι ότι με το πείσμα και την θέληση που έχει θα επιστρέψει από τα φέτος στα γήπεδα. Εμείς το ελπίζουμε, γιατί θα ήταν κρίμα και άδικο να έφευγε με αυτό τον τρόπο από τα γήπεδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση