ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Αλμυρός»... Μάγκλιτσα

Ζητά εξωπραγματικά ποσά για να επιστρέψει στην Κύπρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Άντον Μάγκλιτσα κάνει… γκελ σε όλες τις μεγάλες ομάδες, ωστόσο είναι μία δύσκολη περίπτωση, καθώς το κασέ του Κροάτη επιθετικού είναι πάρα πολύ ψηλό.

Από την μέρα που έφυγε από τον Απόλλωνα και πήγε στην Κίνα, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησε 2-3 φορές για να τον φέρουν πίσω, αλλά οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν λόγω οικονομικού.

Η τελευταία προσπάθεια ήταν τον περασμένο χειμώνα, με τον Μάγκλιτσα να επιλέγει την Τουρκία, αφού τα λεφτά ήταν πολύ περισσότερα. 

Πέραν από τον Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ είχε επιχειρήσει να φέρει τον Κροάτη φορ το καλοκαίρι του 2019, αλλά είχε την ίδια κατάληξη.
O «Μάγκλα» κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος στην αγορά και μάθαμε ότι πέραν από τον Απόλλωνα, άλλες δύο μεγάλες ομάδες από την Κύπρο προσέγγισαν τον 29χρονο άσο, αλλά παρουσιάζεται αρκετά «αλμυρός» για τα δεδομένα της χώρας μας.

Αυτή την στιγμή οι απαιτήσεις του Κροάτη πλησιάζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, για τριετές κλειστό συμβόλαιο, πέραν από τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να καταφέρει μία Κυπριακή ομάδα να τον φέρει ξανά στην χώρα μας. Άλλωστε, προτεραιότητα του Μάγκλιτσα είναι να βρει ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα ή ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο σε Αραβικές χώρες ή στην Ασία.

Σημαντική εξέλιξη είναι και η συμφωνία του Νταν Πετρέσκου με την Al Faisaly της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε πάρει τον Μάγκλιτσα στην Κίνα και πέρσι τον χειμώνα στην Τουρκία.

Οπόταν, δεν αποκλείεται να του κάνει και τρίτη μεταγραφή, καθώς εκτιμά πάρα πολύ την αξία του Κροάτη φορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Παγωμάρα…

Παγωμάρα…

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα προβληματίζουν άπαντες στον Απόλλωνα
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ