ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Αυτονόητο, πρώτος το ζήτησε…

Το θεωρούν δεδομένο οι «κυανόλευκοι»

Newsroom 24sports

Τα δεδομένα με το πρωτάθλημα είναι όπως τα αναφέρουμε τις τελευταίες ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα μας και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι θα έχουμε οριστική διακοπή και στην Α’ κατηγορία.

Απόφαση όμως δεν έχουμε ακόμα, άρα μέχρι να υπάρξει, θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Στον Απόλλωνα ξεκίνησαν προπονήσεις και περιμένουν την απόφαση της ΚΟΠ, έτσι ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Οι «κυανόλευκοι» πάντως, είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και στην επανέναρξη της σεζόν.

Συμφωνούν απόλυτα με την θέση της Ομόνοιας, όπως συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές στην Κύπρο

Δεν έχουν πρόβλημα να μπουν στο γήπεδο να παίξουν, αλλά θα πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα και να διασφαλίζονται τα πάντα μέσα από το πρωτόκολλο υγείας.

Από την άλλη, εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, συμφωνούν απόλυτα με την θέση της Ομόνοιας, όπως συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές στην Κύπρο.

Άλλωστε, ο Απόλλωνας ήταν η πρώτη ομάδα που το ζήτησε και η κάθοδος ξένων διαιτητών στην Κύπρο, ήταν κάτι που τον δικαίωσε στο τέλος της ημέρας.

Αρνητικός είναι με την αύξηση των ομάδων σε 14, ακόμα και αν υπάρχει όρος ότι από την περίοδο 2021-22 θα επανέρθουμε στους 12.

Θεωρούν ότι από την στιγμή που θα υπάρξει άνοδος, θα μπορούσε να υπάρξει και διαβάθμιση. Ή να μην ισχύει άνοδος, από την στιγμή που θα υπάρξει διακοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση