ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:01
 

Απόλλων: Βάσανο ή ευκαιρία;

Στο τέλος θα δοθεί η απάντηση

Ο Απόλλωνας κατάφερε να περάσει από το «Αμμόχωστος» κερδίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα, κάτι που όφειλε να κάνει, εάν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διότι θα του δοθεί η δυνατότητα να μειώσει αποστάσεις από τους πιο πάνω, καθώς στο πρόγραμμα περιλάμβανε δύο ντέρμπι. Ήδη στο χθεσινό ντέρμπι, η ΑΕΚ κέρδισε την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η απόσταση από την κορυφή να είναι πλέον στους πέντε βαθμούς.

Σαν μία ευκαιρία που παρουσιάζεται για να διεκδικήσουν τον τίτλο ή ένα ακόμα βασανιστήριο, από αυτά που πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια, υπάρχει και το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, όπου θα χαθούν βαθμοί. Είτε από κάποιο, είτε και από τους δύο. Άρα, θα έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τις αποστάσεις.

Μαθηματικά μπορεί πλέον να υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο, ωστόσο το ερώτημα είναι εάν έχεις τις δυνάμεις να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρητικά μπορεί, αλλά η πράξη είναι όλη η ουσία.

Και τα τελευταία χρόνια ο Απολλωνίστας πέρασε πάρα πολλά και δεν ξέρει πώς να το δει. Σαν μία ευκαιρία που παρουσιάζεται για να διεκδικήσουν τον τίτλο ή ένα ακόμα βασανιστήριο, από αυτά που πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Δηλαδή, να είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου μέχρι το τέλος, αλλά να μην μπορεί να το πάρει. Εφιαλτικό σενάριο. Από την άλλη όμως, κάποιος μπορεί να πει ότι ο επιμένων νικά! Και να σταματήσεις την προσπάθεια, τότε δεν αξίζει καν να παίζεις.

Όπως και να 'χει, το ζητούμενο αυτή την στιγμή για τον Απόλλωνα είναι να βρει τον τρόπο να βελτιώσει την εικόνα, διότι μόνο έτσι θα έχει πραγματικές ελπίδες για τον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Να μην πέσουμε στην παγίδα

«Συμφωνώ απόλυτα αλλά....... Οι παίχτες είναι πολλοί και τα συμφέροντα συγκρούονται παντού και είναι ...»
Eleftherios Solomou  |  00:46

#PoliticsBlog Το «πάρτι» του Νικόλα, το σκληρό ροκ και η ενόχληση του Νίκαρου

«Δράμα το ότι κάποιοι θα έσπερναν μετά χαράς τον ιό προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία....»
Αρμαγεδών  |  11:17

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X