ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Κακά μαντάτα

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση

Newsroom 24sports

Για το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση προετοιμάζεται ο Απόλλωνας, όπου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα.

Το παιχνίδι με την «Κυρία» είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά άπαντες στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς είναι δεδομένο ότι θα παραταχθεί στο ντέρμπι με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι παίκτες που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Περέιρα, Γκακπέ και Ενσούε δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα και θα μείνουν εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες.

Αναφορικά με τους Γιούστε και Αγκίρε θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Ρομπέρζ, που βρίσκεται στο Βέλγιο, τότε οι απουσίες είναι αρκετές και πολύ σημαντικές, καθώς όλοι θα μπορούσαν να ήταν στο αρχικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα προετοιμάσει την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις σε αυτά τα σημαντικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση