ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ντιγκινί ο δεύτερος

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Βέλγιο για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νικολά Ντιγκινί αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη του Απόλλωνα τον Ιανουάριο εκτός απροόπτου. Ο Γάλλος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βέλγιο, και στο επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικά πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Αυτή την ώρα το πρόγραμμα του Ντιγκινί περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο, υπό την παρακολούθηση εξειδικευμένου ιατρικού επιτελείου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να μπει στην τελική ευθεία και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. 

Βέβαια οι εντάσεις και οι απαιτήσεις απ' τον Τσόρνιγκερ είναι πολύ υψηλές και γι' αυτό στον Απόλλωνα δεν θα ρισκάρουν τίποτα, δίνοντας στον ποδοσφαιριστή όσο χρόνο χρειάζεται για να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά.

Η αξία του Ντιγκινί είναι αδιαμφισβήτητη καθώς την περσινή χρονιά αποτελούσε παίκτη κλειδί στον Απόλλωνα, και ως εκ τούτου στην Λεμεσιανή ομάδα περιμένουν πως όταν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί θα προσφέρει αρκετά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση