ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: «Ποινικό μητρώο» σαν κρύσταλλο!

Μόνο δύο παίκτες του στο όριο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον τρόπο και το στιλ που αγωνίζεται ο Απόλλωνας, οι παίκτες του είναι μαθημένοι να δέχονται φάουλ παρά να υποπίπτουν σε αυτά.

Δεν εξηγείται το γεγονός ότι από τους 24 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών μονάχα δύο και αναφερόμαστε στους Φάνο Κατελάρη και Μπασέλ Ζράντι που αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα από δύο φορές ο καθένας.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχασε παιχνίδι λόγω συμπλήρωσης τριών καρτών. Από εκεί και πέρα, οι Ίσρα Κολ, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης), Χαϊτάμ Αλεσάμι, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Αμίν Χαμάς, Γιώργος Μαλεκκίδης, Ιωάννης Πίττας και Ουέλιγκντον Νασιμέντο, τιμωρήθηκαν με κάρτα από μία μόνο φορά.

Οι υπόλοιποι δώδεκα παίκτες, είτε πρόκειται για βασικούς, είτε για αναπληρωματικούς ή ακόμη και παίκτες που έπαιξαν ελάχιστα, παραμένουν με… λευκό ποινικό μητρώο. Επίσης, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα με τους λιγότερους ποδοσφαιριστές στο όριο κίτρινων καρτών. Βέβαια, δύο παίκτες στο όριο έχει και η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή, όμως, ήδη ένας παίκτης της (Ραφαήλ Μάμας) έλειπε από αναμέτρηση επειδή συμπλήρωσε κάρτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση