ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Σε ανοικτή γραμμή με Δόξα... για δανεικούς

Το μπαλάκι στους πρωταθλητές…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως έγινε τον περασμένο Ιανουάριο με τον Γιώργο Ποντικό, έτσι και τώρα ο Απόλλωνας αναμένεται να παραχωρήσει τουλάχιστον ένα δανεικό ποδοσφαιριστή στη Δόξα. Τις πλοροφορίες ουσιαστικά που ήθελαν τους «κυανόλευκους» να δίνουν κάποιον παίκτη στο σύλλογο της Κατωκοπιάς αυτό το καλοκαίρι, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας.

Ο Νίκος Κωνσταντίνου ανέφερε πως όταν οι πρωταθλητές ξεκαθαρίσουν ποιους παίκτες δεν υπολογίζουν για τη νέα σεζόν, τότε θα προχωρήσουν και στην απόκτηση τους. Όπως τόνισε, η όποια κίνηση γίνει θα είναι μέρος της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η σχετική αναφορά: «Αν και εφόσον ο Απόλλωνας ξεκαθαρίσει ποιους δεν περιλαμβάνει στα πλάνα του, ναι. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα μπορεί να ενισχυθούμε με παίκτη από τον Απόλλωνα».

Θυμίζουμε, πως σε παλαιότερο μας ρεπορτάζ αναφέραμε ότι τις περισσότερες πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του στο προσφυγικό σωματείο έχει ο Νογιόκ, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή μέχρι να προκύψουν οριστικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται άλλωστε οι πρωταθλητές να παραχωρήσουν στο συγκρότημα του Νίκου Ανδρονίκου περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση