ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Το σκηνικό με τις προσθαφαιρέσεις

Τις τελευταίες κινήσεις μελετούν οι «κυανόλευκοι» πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου

Newsroom 24sports

Βρισκόμαστε λίγες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν ο Απόλλωνας προχωρήσει σε κάποιες προσθαφαιρέσεις στην ομάδα. Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα εάν θα γίνει κάποια νέα μεταγραφή.

Αυτό που φαντάζει πιθανόν είναι να υπάρχει αποχώρηση από την ομάδα. Είναι γνωστό το θέμα με τον Ρομπέρζ, για τον οποίο έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η Ομόνοια και την ερχόμενη εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις.

Επίσης, επίσημη πρόταση υπάρχει από την Λέουβεν, ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ Βελγίου, για τον Ντίλαν Ουεντραόγκο. Την πρόταση εξετάζει η διοίκηση και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να την αποδεχτεί, καθώς είναι κοντά στην κοστολόγηση που έκανε για τον Αφρικανό αμυντικό.

Πέραν από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παραχωρηθούν δανεικοί και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, έτσι ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς στον Απόλλωνα είναι δύσκολο να παίξουν αυτή την στιγμή.

Αναφορικά με τις προσθήκες, δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα προχωρήσουν σε κάποια νέα κίνηση αυτή την στιγμή. Επισήμως αφήνουν πάντα ανοικτό το κεφάλαιο ενίσχυσης, αλλά χωρίς να αναφέρουν περισσότερα πράγματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κοίταζαν στην αγορά για ένα μέσο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που έχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ για τον α’ κατάλογο, καθώς είναι συμπληρωμένες οι θέσεις.

Πάντως, δεν αποκλείεται να μην προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη, καθώς μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη, τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα θα είναι λιγότερα σε σχέση με πέρσι και το ρόστερ, ποσοτικά έχει επιλογές, παρόλο που υπάρχει ανισορροπία στην ποιότητα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Για παράδειγμα, σε θέμα ποιότητας, η επίθεση από την άμυνα, διαφέρουν όπως την νύχτα με την μέρα. Αυτό ίσως θα έπρεπε να δουν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποια πράγματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση