ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βαθμολογία UEFA: Στην 22η θέση η Κύπρος

Πως σχηματίστηκε η κατάταξη της UEFA

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με το πέρας της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στην Ευρώπη σχηματίστηκε και η κατάταξη της UEFA για την Κύπρο να μην αλλάζει τίποτα ουσιαστικά. 

Ομόνοια, Απόλλωνας, ΑΕΚ έχασαν, όμως ευτυχώς δεν πέσαμε σε πιο κάτω θέση. 

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία: 

Βαθμολογία UEFA: Πάντα στην 20ή θέση η Ελλάδα

Πώς μεταφράζεται κάθε θέση στην κατάταξη ενόψει της σεζόν 2024/25:

10η θέση (πέντε ομάδες)

Πρωταθλητής απευθείας στους ομίλους του Champions League 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Champions League Κυπελλούχος ή 3ος στα playoffs του Europa League 3ος ή 4ος στον τρίτο προκριματικό του Conference League 4ος ή 5ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League

11η θέση (πέντε ομάδες)

Ο πρωταθλητής στα playoffs του Champions League (υπό προϋποθέσεις κι απευθείας). Ο 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος ή 3ος στα playoffs του Europa League. Ο 4ος και 5ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League. 

12η και 13η θέση (πέντε ομάδες)

Ο πρωταθλητής στα playoffs του Champions League. Ο 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος ή 3ος στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ο 4ος και 5ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

14η και 15η θέση (πέντε ομάδες)

Ο πρωταθλητής στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος ή 3ος στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ο 4ος και 5ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

16η και 17η θέση (τέσσερις ομάδες)

Ο πρωταθλητής στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος ή ο 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Ο 3ος και 4ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

18η και εως την 23η θέση (τέσσερις ομάδες)

Ο πρωταθλητής στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος ή ο 2ος στον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Ο 3ος και 4ος στον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Νίκος Κίρζης και Ανδρέας Σοφοκλέους θα δώσουν τη δική τους μάχη για να πάρουν αυτό που θέλουν από τον Αθλητικό Δικαστή
24sports.com.cy
 |  ΚΥΠΡΟΣ