ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρυωνίδης, επιτροπή διαιτησίας, ξένοι διαιτητές

Στην άτυπη συνάντηση των προέδρων

Η σημερινή άτυπη συνάντηση των προέδρων, ενδέχεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, νοουμένου ότι θα τεθούν επί τάπητος, τα ζητήματα που αφορούν τις εγχώριες διοργανώσεις και την ίδια την ΚΟΠ.

Οι πρόεδροι των ομάδων ενώπιον του προέδρου της ΚΟΠ, θα υποβάλουν τα αιτήματα τους, προκειμένου έτσι να γίνει η απαραίτητη συζήτηση και να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ένα από τα καυτά θέματα που θα συζητηθούν είναι η διαφοροποίηση της λειτουργείας των δικαστικών οργάνων της ΚΟΠ.

Κάποιες εκ των ομάδων έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Βρυωνίδης και γενικότερα το μοντέλο του αθλητικού δικαστή είναι πια ξεπερασμένο και πρόκειται να θέσουν προς συζήτηση το σενάριο δημιουργίας επιτροπής, που θ’ αποτελείται από αριθμό δικαστών και θα καταρτίζει το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο.

Από κει και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρηθεί η συζήτηση γύρω από τα θέματα διαιτησίας.

Κάποιες ομάδες αναμένεται να εκφράσουν την αναγκαιότητα για αλλαγή γενικότερα του τρόπου διαχείρισης των θεμάτων διαιτησίας, βάζοντας στο στόχαστρο το έργο της αρμόδιας επιτροπής.

Πολύ πιθανόν, κάποιες εξ αυτών να θέσουν στο τραπέζι ως βασικό αίτημα τους την άμεση κάθοδο των ξένων διαιτητών, εκτιμώντας ότι η παρουσία των κυπρίων απ’ αυτό το σημείο και έπειτα δεν βοηθά την ομαλή έκβαση των διοργανώσεων.

NEWSROOM

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ