ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Για δυναμικές διεκδικήσεις ετοιμάζεται ο Σύνδεσμος Προπονητών

Διεκδικεί οικονομική αρωγή της Πολιτείας λόγω απωλειών από την πανδημία

ΚΥΠΕ

Την αποφασιστικότητά του να κινηθεί δυναμικά το επόμενο διάστημα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα των μελών του, εκφράζει ο Σύνδεσμος Προπονητών, σε ανακοίνωση του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την Πολιτεία για την απώλεια εισοδήματος που υπέστη ο κλάδος λόγω της πανδημίας, έχοντας, όπως αναφέρει, την υποστήριξη των προπονητών που εργάζονται στις ομάδες όλων των κατηγοριών.

Ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε σειρά επαφών και τηλεδιασκέψεων με όλους τους επαγγελματίες προπονητές όλων των κατηγοριών και αποφασίστηκε όπως ο Σύνδεσμος διεκδικήσει δυναμικά την οικονομική αρωγή της Πολιτείας, ως αντιστάθμισμα για τις τεράστιες απώλειες που έχει υποστεί ο κλάδος της προπονητικής ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας.

«Συγκεκριμένες ενέργειες θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα ανακοινωθούν. Επιπλέον, αποφασίστηκε όπως απαιτηθεί από την ΚΟΠ να παραχωρήσει εύλογο χρονικό διάστημα προετοιμασίας στις ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας, καθώς προτεραιότητα δεν είναι μόνο η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και πρωτίστως η διεξαγωγή του επί ίσοις όροις. Από τη στιγμή που κάποιες ομάδες μπορούσαν να προπονηθούν το προηγούμενο διάστημα και άλλες όχι, ενδεχόμενη επιστροφή στους αγώνες τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνιστούσε κατάφορη αδικία για κάποιες ομάδες, κάτι που δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να γίνει αποδεκτό», προσθέτει.

Ο Σύνδεσμος επαναδιατυπώνει τη θέση του ότι το πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας επιβάλλεται να ολοκληρωθεί ακόμα και αν απαιτηθεί η παράταση της σεζόν.

«Τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος Προπονητών με σταθερές, αναλλοίωτες, στοχευμένες και ιεραρχημένες κατά σειρά προτεραιότητας θέσεις του, διεκδίκησε και κέρδισε το Ενιαίο Συμβόλαιο, προς όφελος όλων των προπονητών που εργάζονται στην Κύπρο. Πλέον διεκδικεί την οριοθέτηση κατώτατου μισθού μέσω της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης με την ΚΟΠ», σημειώνει.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών εκφράζει, τέλος, την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση και συμμετοχή στις τηλεδιασκέψεις όλων των προπονητών, όλων των κατηγοριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Του το χάλασε στο 88'

Το γκολ του Αουρέλιο, δύο λεπτά πριν το 90’, διαμόρφωσε το τελικό 1-1, μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Πάφος F.C
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΕΛ: Η πιο μεγάλη ώρα

ΑΕΛ: Η πιο μεγάλη ώρα

Άλλη μια απόπειρα να σταματήσει τον κατήφορο, αυτή τη φορά κόντρα στην Ομόνοια
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ