ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:02
 

ΚΟΠ: «Επιζήμιες οι αποσπασματικές διαρροές συζητήσεων»

Τονίζει ότι το ποδόσφαιρο δεν θα είναι το ίδιο

Newsroom 24sports

Με ανακοίνωσή της, η ΚΟΠ αναφέρεται στα όσα περνάει το κυπριακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, αναφέρει ότι το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο και τονίζει ότι οι διαρροές στον Τύπο δεν βοηθούν την όλη κατάσταση.

Αναλυτικά:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την UEFA και τη FIFA, με τα Σωματεία μέλη της, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα μέρη, σε μια προσπάθεια να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη διαχείριση της παρούσας κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω της Πανδημίας του ιού COVID19, καθώς και τη διαχείριση της επόμενης μέρας στο ποδόσφαιρο μας.

«Οι αποφάσεις που θα ληφθούν αυτή την περίοδο, είναι εξαιρετικά σημαντικές»

Η άποψη που επικρατεί στην ΚΟΠ είναι πως το ποδόσφαιρο, στην εποχή μετά τον κορωνοϊό, δεν θα είναι το ίδιο όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Για αυτό το λόγο, οι αποφάσεις που θα ληφθούν αυτή την περίοδο, είναι εξαιρετικά σημαντικές, έτσι ώστε, πέραν από τις θυσίες που θα κληθούν να κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο άθλημα, να μην βρούμε άλλα προβλήματα στο μέλλον που θα είναι απότοκα αυτών των αποφάσεων.

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, θελουμε να εκφράσουμε την πεποίθηση πως έχουμε αντοχές και θα βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε, όχι μόνο αχρείαστες αλλά και επιζήμιες δημόσιες τοποθετήσεις αλλά και αποσπασματικές διαρροές συζητήσεων που γίνονται μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, ενέργειες οι οποίες, κάθε άλλο συμβάλλουν στο απαιτούμενο κλίμα ενότητας για ορθή διαχείριση της κατάστασης.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στη θωράκιση της υγείας των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και γενικότερα της κοινωνίας μας. Ως ΚΟΠ ευελπιστούμε ότι η Πανδημία που χτύπησε τον πλανήτη, σύντομα να φτάσει στο τέλος της και όλοι να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Θα μείνουμε χωρίς ποιητές

«Αρμαγεδων και αλφα μα τοσο επιφανειακοί πλεων; Διαβασατε το κειμενο αλλα δεν καταλαβατε τιποτα και αυτο ...»
Εγω  |  09:54

Πολύτιμο δώρο

«Η ουσία όμως είναι ποιός θα τα πληρώσει, όταν η πιο πλούσια γεννιά που έζησε δημιούργησε τόσα πολλά ...»
Αρμαγεδών  |  08:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X