ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα: Ανανέωσε τον Χριστοδούλου

Η ανανέωση αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα της Αμμοχώστου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Χριστόδουλο Χριστοδούλου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κύριος Χριστοδούλου διανύει την 1η του αγωνιστική περίοδο ως προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να εμφυσήσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία και νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα μας έχει παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική, παρουσιάζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας συνέπεια και συνοχή.

Με τον κ. Χριστοδούλου υπάρχουν όλα τα φόντα για ποδοσφαιρική πρόοδο, παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες αλλά και ανισότητες μεταξύ των ομάδων. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον coach για την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και εκφράζει βεβαιότητα ότι αυτή θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και για την επόμενη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση