ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημητρίου: Δύσκολο να προβλέψουμε πότε επιστρέφει ο Κούσουλος

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας για το θέμα τραυματισμού του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θέση για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Κούσουλος πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Όπως τόνισε, είναι δύσκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια πότε θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά:

Για τον Κούσουλο: «Έχουμε τοποθετηθεί τουλάχιστον 3-4 φορές. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο παίκτης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας και πολύ σημαντικός για μας. Ταλαιπωρείται από ένα ωστικό οίδημα, δυστυχώς τραυματισμοί αυτής της φύσεως απαιτείται χρόνος για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής.

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει το ποτέ θα επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής από αυτόν τον τραυματισμό. Συνεχίζει την αποκατάσταση του και σίγουρα δεν θα επιστρέψει στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

Αν μπορεί να γίνει επέμβαση: «Αν μπορούσε να βρεθεί μια λύση με αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω να μην τα κάναμε. Έχουν γίνει διάφορες ενέργειες, από εκεί και πέρα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν και πριν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση