ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φιλίππου για Ηλία: «Η διαφορά είναι στον τρόπο της καταβολής - Το θέμα θα λήξει αύριο»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του Εθνικού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά:

«Πρώτα θα πω ότι σέβομαι όλο τον κόσμο της Ομόνοιας, που είναι ίσως οι πιο πολλοί στην Κύπρο. Τις τελευταίες μέρες δεν απαντώ το τηλέφωνο γιατί δεν έχω κάτι να πω. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω πρόβλημα με την Ομόνοια. Το απέδειξα πριν δυο χρόνια όταν η Ομόνοια ήθελε το γήπεδο. Διαπραγματεύτηκα με την Ομόνοια τρεις μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Είχα άλλη πρόταση για τον Ηλία αλλά την απέρριψα γιατί άνοιξα παράθυρο με την Ομόνοια. Από την πλευρά μας ως Εθνικούς θα χαρούμε αν ο Μάριος πάει στην Ομόνοια κα έχει μια καλή απόδοση. Έδειξα στον Μάριο ότι τον σέβομαι όταν κάναμε την κίνηση να πάει στην ΑΕΛ. Τον φέραμε πίσω, πήγε στο ΑΠΟΕΛ, πάλι ήρθε πίσω. Όταν επέστρεψε την πρώτη βδομάδα έπιασα τον πρόεδρο της Ομόνοιας και του είπα ότι αυτός ο παίκτης είναι καλός. Δεν ήρθε όμως».

Αν υπάρχει διαφορά: «Έχουμε μια διαφορά οικονομική, η διαφορά είναι πολύ μικρή. Βλέπουμε το μπάτζετ μας. Αν θα κάνουμε αυτή την κίνηση και να έχω πρόβλημα πάλι, καλύτερα να μην την κάνω. Βάλαμε τόσο νερό στο κρασί μας που νέρωσε».

Αν ο Εθνικός έκανε υποχωρήσεις: «Τις έκανε και με το παραπάνω. Θέλω να κρατήσω την πόρτα ανοικτή για να το λήξουμε. Το θέμα θα λήξει αύριο. Αν αύριο δεν βρούμε τη λύση θα λήξει το θέμα».

Που βρίσκεται η διαφορά: «Δεν επηρεάζομαι. Είμαι εκεί αυτά τα 35 χρονιά και στόχος μου είναι να προστατέψω το σωματείο. Δεν θα επηρεαστώ από κανέναν. Ξέρω την αξία του ποδοσφαιριστή. Η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στον τρόπο της καταβολής. Βρήκαμε το ποσό με αρκετές υποχωρήσεις. Αυτή τη φορά δεν θα πάθω όπως με τον Γιώτη Εγκωμίτη. Αυτή τη φορά θα κάνω δημοσιογραφική διάσκεψη για να μην τα φορτώνουν πάνω μου πως έχω εμπάθεια με την Ομόνοια. Αντιλαμβάνεστε, είμαι υπεύθυνος για αυτή την ομάδα».

Από πού εξαρτάται η συμφωνία: «Δεν είναι από μένα που εξαρτάται. Η Ομόνοια πρέπει να κάνει την κίνηση».

Για πόσα χρήματα πρόκειται: «Επιτρέψτε με να μην πω το ποσό. Ο Ζαχαρίου είναι μέσα στην πρόταση, να έρθει ως δανεικός».

Αν ενδιαφέρθηκε η Ανόρθωση: «Μπορεί, αλλά δεν ήταν επίσημο».

Για Απόλλωνα: «Όχι δεν υπήρχε κάτι».

Για την άλλη ομάδα που έκανε πρόταση: «Ήταν από την Κύπρο η άλλη ομάδα. Απάντησα αρνητικά γιατί άνοιξα παράθυρο με την Ομόνοια».

Έχετε ραντεβού με την Ομόνοια; «Θα μιλήσουμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί το θέμα αυτό. Αν θέλουν τον Μάριο ας αποφασίσουν να τον «κλείσουν» άμεσα. Η πρόταση το καλοκαίρι που την έκανα εγώ ήταν διαφορετική. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, διότι το «παράθυρο» επιθυμώ να μείνει ανοικτό, για να μην πικραθεί ο κόσμος της Ομόνοιας. Ερχόμουν εδώ να ανακοινώσω τη συμφωνία, όμως άλλαξαν κάποια πράγματα το απόγευμα. Νιώθω ότι πιέζουν τα πράγματα και θα τελειώσει η υπόθεση το ξέρουν στην Ομόνοια».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση