ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Κοντά σε συμφωνία με Γιάνσον η Ομόνοια»

Σημαντική εξέλιξη για το θέμα του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε τελικές επαφές με τεχνικό διευθυντή βρίσκεται η Ομόνοια και νέο δημοσίευμα από τη Σουηδία εμπλέκει ξανά τον Γέσπερ Γιάνσον με το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «expressen.se» ο νυν τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι είναι σε συνομιλίες με την ομάδα της Λευκωσίας και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα στην Σκανδιναβική χώρα το πάνε και ένα βήμα παρακάτω αφού αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες ο Γιάνσον θα ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση των «πρασίνων».

Θυμίζουμε πως το όνομα του Σουηδού «έπαιξε» και παλαιοτέρα (δες ΕΔΩ) στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική κατάληξη με το όλο θέμα.

Το δημοσίευμα:

«Ο Jesper Jansson της Hammarby είναι έτοιμος να βρει δουλειά στο εξωτερικό.

Η Expressen αποκαλύπτει ότι η κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας θέλει να προσλάβει τον Jansson ως νέο αθλητικό διευθυντή και ότι τα δύο μέρη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Αυτό που απομένει είναι να διευθετήσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Jansson να ταξιδέψει στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιο.

Επομένως, αν δεν συμβεί κάτι το απρόβλεπτο στο τελικό στάδιο των επαφών, ο Jansson αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση