ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Μπεργκ δεν θέλει να είναι πρώτος στο χωριό

Σαφές το μήνυμα από τις χθεσινές του δηλώσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ας δούμε τις χθεσινές δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το ματς με τον Απόλλωνα στο μέρος τους που αφορούσαν την προσπάθεια της ομάδας στην Ευρώπη.

«Δεν ξέρω τι πίστευαν οι άλλοι όταν είδαν τον όμιλο. Είναι ισοδύναμος όμιλος. Χάσαμε απέναντι στην Καραμπάχ γιατί ήταν λίγο καλύτεροι από εμάς. Είχαμε πει ότι μετά την πρόκριση στους ομίλους, το πρωτάθλημα ήταν η προτεραιότητα και ότι θα προσπαθούσαμε για το καλύτερο στους ομίλους. Δεν πίστευα πριν τους ομίλους ότι πήγαμε εκεί μόνο για να συμμετάσχουμε. Είμαστε η Ομόνοια, πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Δεν μπορώ να πω αν είναι λίγες οι πιθανότητες για πρόκριση. Η Βασιλεία συνήθως παίζει στο Γιουρόπα, κάποιες φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Καραμπάχ κάθε χρόνο στο Γιουρόπα, εμείς ήμασταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Είναι σπουδαία εμπειρία το Conference League. Υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω, πρέπει να βρούμε την ισορροπία που χρειάζεται».

Ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει και επιδιώκει το να καταφέρει η ομάδα του να πάρει την πρόκριση γνωρίζοντας ταυτόχρονα τις μεγάλες δυσκολίες

Είναι ξεκάθαρο το πνεύμα των δηλώσεων του Νορβηγού. Η φράση …«Δεν πίστευα πριν τους ομίλους ότι πήγαμε εκεί μόνο για να συμμετάσχουμε. Είμαστε η Ομόνοια, πάντα προσπαθούμε για τη νίκη», τα λέει όλα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει και επιδιώκει το να καταφέρει η ομάδα του να πάρει την πρόκριση, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για να γίνει ένα τέτοιο πράγμα κατορθωτό.

Ξέρει το αυτονόητο. Ότι μια Ευρωπαϊκή επιτυχία για την όποια ομάδα και ειδικά ομάδα από χώρα περιορισμένου ποδοσφαιρικού και στην περίπτωση μας γενικότερου ποδοσφαιρικού εκτοπίσματος, μετρά πολύ περισσότερο από μια επιτυχία στην Κύπρο. Και για την ομάδα και για τους παίκτες και για τον ίδιο.

Είναι σαφές ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θέλει να είναι πρώτος στο χωριό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση