ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ανεβασμένη ταχύτητα

Το «τριφύλλι» συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις και περιμένει τον τελικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νιλ Λένον πραγματοποίησε χθες εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης. Πρόσθετα έκανε άλλες πέντε κατά τη διάρκεια του ματς.

Η Ομόνοια ανέτρεψε δις τα σε βάρος της δεδομένα και κέρδισε άλλο ένα ματς που μπορεί να μην ήταν πιεστικό από πλευράς αποτελέσματος αλλά με τον τρόπο που εξελίχθηκε ήταν απαιτητικό με τον αντίπαλο να κυνηγά με επιμονή τη νίκη.

Το έλεγε αναφερόμενος στους νεαρούς αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τον κόουτς να κάνει εκτενές rotation, αυτό το πράγμα ισχύει για όλους τους παίκτες της ομάδας

«Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος. Ήμασταν εξαιρετικοί κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ μου. Κάθε παίκτης αποδίδει πολύ καλά. Η ποιότητα των παικτών και των ευκαιριών που είχαμε ήταν πολύ καλή. Πιστώνω τους παίκτες μου σε αυτό, ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερα ψηλό επίπεδο». Αυτά που είπε ο Νιλ Λένον είναι αρκούντως αντιπροσωπευτικά της εικόνας της ομάδας αλλά και της γενικότερης κατάστασης

Ο νεαρός Ανδρέας Ασημένος δήλωσε τα εξής μετά το ματς: «Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι όποτε έρθει η ευκαιρία μας». Το έλεγε αναφερόμενος στους νεαρούς αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα, με τον κόουτς να κάνει εκτενές rotation, αυτό το πράγμα ισχύει για όλους τους παίκτες της ομάδας.

Το χθεσινό ματς, όπως και τα πρόσφατα …έδειξε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ είναι σε ετοιμότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Η δε «πράσινη» ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο με ανεβασμένη ταχύτητα.

Οι της Ομόνοιας είναι σε κατάσταση αναμονής για τα νεώτερα για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση