ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δεν ενημέρωσε κανέναν επίσημα ο Παπασταύρου

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την αφήσει εκτεθειμένη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε σχέση με την ανάρτηση Γιώτη Δημήτριου (δες εδώ), η οποία προκαλεί σύγχυση στον κόσμο της Ομόνοιας, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Σταύρος Παπασταύρου δεν ενημέρωσε κανέναν επισήμως σχετικά με τις προθέσεις του, ούτε τους συνεργάτες του στη διοίκηση της εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ούτε αυτήν του Σωματείου.

Ανεπισήμως διαψεύδεται αυτό που έγραψε σε ανάρτηση του ο Δημητρίου. Άλλωστε, το έχει τονίσει στις σημερινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και ο πρόεδρος του Σωματείου Μάριος Αργυρίδης, ότι ο Παπασταύρου δεν ενημέρωσε κανέναν για το ενδεχόμενο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όπως έχουμε αναφέρει στο προηγούμενά μας ρεπορτάζ, το μόνο που επιβεβαιώνεται (ανεπίσημα) είναι οι συζητήσεις μεταξύ Παπασταύρου και του ενδιαφερόμενου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Τζον Χριστοδούλου.

Καμία συμφωνία και κατάληξη δεν υπάρχει προς το παρόν για το όλο θέμα, πάρα τα όσα γράφονται σε διάφορα δημοσιεύματα. Από ανθρώπους που είναι κοντά στον Παπασταύρου, μαθαίνουμε ότι, ναι μεν, προσπαθεί να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Αμερική (βλ. αγορά τράπεζας), αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει λύση σε σχέση με την παρουσία του στην Ομόνοια.

Και ούτε υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει από την ποδοσφαιρική ομάδα και να αφήσει εκτεθειμένο τον σύλλογο, προτού κατάληξη σε μια συμφωνία, ώστε να υπάρχει ομαλή διαδοχή (αν επιλέξει τελικά να πωλήσει τις μετοχές του). Άλλωστε το έργο του μέχρι στιγμής στους «πράσινους» δεν δείχνει ότι είναι τέτοιος άνθρωπος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση