ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δεν έχει χρόνο να σκεφτεί το ντέρμπι

Δεν βγαίνει από την πρίζα το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Αν δεν καταστεί εφικτό να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη, έχουμε γεμάτο πρόγραμμα και δεν θα μπορέσουμε. Έχουμε και το παιχνίδι με την Καϊράτ και με την ΑΕΛ, δεν υπάρχουν ημέρες για να παίξουμε πριν από τα Χριστούγεννα. Η εντύπωση που έχουμε πάρει από το ΓΣΠ είναι ότι δεν μπορεί να γίνει. Έχουν όλα οριστικοποιηθεί για να γίνουν εδώ οι εκδηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου».

Αυτά δήλωσε χθες στη Cablenet ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Το ντέρμπι μετατίθεται για αργότερα όμως το πρόγραμμα της Ομόνοιας μέχρι το τέλος της χρονιάς παραμένει βεβαρυμένο

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου είναι εδώ και καιρό προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, η ευθύνη όμως της φρούρησης του ΓΣΠ από τη αστυνομία και τη δύναμη που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του Πάπα ισχύει από σήμερα (Τρίτη )το πρωί, την Παρασκευή στις 10:00 θα είναι στο στάδιο της πρωτεύουσας ο Πάπας για να λειτουργήσει

Με βάση ψεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ η ημερομηνία συνέχισης του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το 17’, και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τις ίδιες ενδεκάδες και το ίδιο φύλλο αγώνος.

Η μπάλα είναι στα χέρια της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία θα ενημερώσει για την τύχη του αγώνα.

Το ντέρμπι μετατίθεται για αργότερα όμως το πρόγραμμα της Ομόνοιας μέχρι το τέλος της χρονιάς παραμένει βεβαρυμένο με ματς στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Οπότε δεν μπορεί να πολυσκεφτεί το ντέρμπι. Εννοείται ότι επιθυμία είναι να γίνει όσο γρηγορότερα γίνεται

Θυμίζουμε το πρόγραμμα: ΑΕΛ – Ομόνοια (5/12), Ομόνοια – Καιράτ (9/12), Ομόνοια – ΑΕΚ(13/12), Δόξα – Ομόνοια (19/12), Ομόνοια – ΑΕΛ (22/12 εξ αναβολής).

Δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ζιόρντι Γκόμεθ στο 15ο λεπτό του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ήταν η τρίτη του στο πρωτάθλημα και θα χάσει έναν εκ των δύο επόμενων αγώνων. Θα μείνει εκτός είτε με την ΑΕΛ είτε με την ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση