ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έτοιμη για νέο «χτύπημα»

Έντονες οι διεργασίες για περαιτέρω ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας προχωρά θετικά. Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό εργάζεται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και παράγει αποτελέσματα.

Έχουν αποκτηθεί ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ανταμ Μάθιους και ο Νεμάνια Μίλετιτς. Απαντες δείχνουν, background ένεκα, ότι είναι ποδοσφαιριστές που διαθέτουν και το επίπεδο και τις δυνατότητες να συνδράμουν στην υλοποίηση των μεγάλων στόχων της Ομόνοιας.

Ο Νιλ Λένον είναι ο προπονητής που από την έλευση του και εντεύθεν έχει βάλει την ομάδα σε ένα σωστό δρόμο την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση κυπέλλου, ενώ ταυτόχρονα την έχει μεταμορφώσει και …αισθητικά γιατί στα χέρια του έχει καταφέρει να παίξει ωραία μπάλα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας δεν μπορεί να μην έχει εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή που έχει επιδείξει το συγκεκριμένο έργο, μέχρι στιγμής. Όλοι θέλουν θα έρθουν καλύτεροι παίκτες, από αυτούς, που έφυγαν, ή τουλάχιστον ισοδύναμοι με αυτούς.

Υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ διοίκησης, Νιλ Λένον. Η διοίκηση, στηρίζουσα στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή κάνει πραγματικότητα τα θέλω του -και καλά κάνει- και υπάρχει έτσι αρμονία σε όλην τη λειτουργία της ενίσχυσης. Είναι δε σαφές ότι και δυο χαφ θα έλθουν και εξτρέμ και φορ. Κάποιοι μάλιστα είναι στο κατώφλι. Οι πληροφορίες συγκλίνουν προς το ότι μια νέα κίνηση είναι στα σκαριά.

Σημασία έχει η Ομόνοια να πετύχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας στις μετεγγραφικές της επιλογές. Πάντως μια και περί ευστοχίας στις μετεγγραφές στο τριφύλλι πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι εδώ και μια τριετία έχουν κατανοήσει την αξία της οργάνωσης, των δομών, του scouting.

Η φετινή σεζόν, αρχίζει με την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το Σούπερ Καπ και κυρίως να μπει στους ομίλους του Europa league. Μετά έρχονται οι άλλες προκλήσεις. Βέβαια για τον κάθε ένα που θέλει να λέγεται σοβαρός, η αξιολόγηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού γίνεται στο φινάλε της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ