ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός

Η νίκη επί της ΕΝΠ και η διαχείριση στη συνέχεια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η  Ομόνοια δεν έκανε κάτι σπουδαίο την περασμένη Κυριακή. Έκανε  για την ακρίβεια το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά το πρωτάθλημα.  Παρουσιάστηκε ως οφείλει  να παρουσιάζεται μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Καθαρίζει το παιχνίδι χωρίς πολλά - πολλά  μέσα από την ανωτερότητα  που ξεδιπλώνει στο  χορτάρι  έναντι του αντιπάλου . Και τη σοβαρότητα βεβαίως. Η μεγάλη ομάδα ακόμη και αν κάνει τέλειο παιχνίδι δεν χαλαρώνει σε καμία στιγμή. Δεν  παίζει συνεχώς στο κόκκινο αλλά ποτέ δεν επιτρέπει σε αυτήν να χάσει τον έλεγχο του ματς.  Σημειώνεται ξανά ότι  ο αντίπαλος δεν έπαιξε με 11 παίκτες πίσω από τη  μπάλα. Γιατί θα υπάρχουν οι ομάδες που θα ταμπουρωθούν. Για να το πούμε ακριβέστερα. Οι περισσότερες υποδεέστερες ομάδες  αυτό θα κάνουν. 

Το τριφύλλι έδειξε θετικό πρόσωπο αλλά καμία νίκη με θετικό πρόσωπο δεν αποτελεί εχέγγυο για την καλή συνέχεια . Η συνέχεια θα είναι  καλή αν η ομάδα  κινηθεί εν διαρκή σε επίπεδα …πρωταθληματικής συμπεριφοράς. 

Έχει όμως και  «πλην»  η ομάδα  που πρέπει να διορθώσει. Το πρώτο αφορά την έλλειψη ρυθμού ποδοσφαιριστών που ήλθαν στην ομάδα καθυστερημένα.  Συγκεκριμένα των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ρομάν Μπεζούς και Μορέτο Κασάμα.  Όσο γρηγορότερα τεθούν εντός ρυθμού, τόσο το  καλύτερο. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει επακριβώς το πότε θα γίνει αυτό.

Το άλλο πλην αποτελεί τη  έλλειψη επαρκείας στους  wingers κάτι που έχει να κάνει με το ότι ο Νιλ Λένον παρουσίαζε τη ομάδα με τη διάταξη  5-3-2.  Μόνο δυο από τους   wingers να είναι σε θέση να υποστηρίξουν  το παιχνίδι  που πρέπει να παρουσιάζει η Ομόνοια. Και δε μιλούμε από πλευράς θεάματος. Αλλά λειτουργικότητας ,δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Αναφερόμαστε στους Μπρούνο Φελίπε και Λοΐζο Λοΐζου. 

Η Ομόνοια  έχει ψυχολογία και τον χρόνο της διακοπής για να παρουσιαστεί καλύτερη  στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, έχοντας πάντα στο μυαλό  της  τη  επίτευξη και των επόμενων συνεχόμενων επιτυχιών Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός.

Αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή  για τον Εκτορ Γιούστε   είναι ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και σε δύο βδομάδες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Αν δηλαδή, θα  υποστεί επέμβαση στην ωμοπλάτη η όχι.

Ο Μορέτο Κασάμα υπολογίζεται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος ενώ δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό με το Γιάννη Κούσουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ