ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Εξορμά για το διπλό

Συναντά τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και ζητά τη νίκη

Η μέρα του ντέρμπι έχει φτάσει. Όλοι οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση του Τσιρείου με αντίπαλο άλλο ένα μνηστήρα του τίτλου, τον Απόλλωνα. Σήμερα στις 7.30 δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα.

Η σημασία της αναμέτρησης δεν χρειάζεται ανάλυση. Όπως δε χρειάζεται (ανάλυση) ούτε ο στόχος της Ομόνοιας στο ματς. Νίκη είναι ο στόχος. Ένα τέτοιο συμβάν θα σμικρύνει την απόσταση από την κατάκτηση του τίτλου.

Υπάρχει απόλυτη γνώση των δυσκολιών του αγώνα, όπως και απόλυτη γνώση της συνταγής που πρέπει να ακολουθηθεί

Υπάρχει απόλυτη γνώση των δυσκολιών του αγώνα, όπως και απόλυτη γνώση της συνταγής που πρέπει να ακολουθηθεί για να φθάσει η αποστολή σε αίσιο πέρας. Στα δύσκολα τα καταφέρνει η Ομόνοια. Το ίδιο στοχεύει να κάνει και σήμερα, και να μεγαλώσει τη διαφορά από τον αντίπαλο στους 7 βαθμούς.

Δεν υπολογίζονται οι Κίκο και Ντούρις, ενώ μετά και την οδηγία της ΚΟΠ οι Κακουλλής, Παναγιώτου και Χαραλάμπους είναι υπό περιορισμό. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.

Οι πιθανότεροι έντεκα που θα παρατάξει ο Νορβηγός: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σέχου και στο αριστερό ο Λέζιακς. Χούμποτσαν και Λούφτνερ στο αμυντικό δίδυμο. Ζόρντι και Κούσουλος στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Λοϊζου και Τιάγκο να κινούνται στα φτερά. Ο Ασάντε θα πλαισιώσει τον Τσέποβιτς στην επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση