ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Εξτρέμ της διαφοράς

Δεν είναι μόνο θέμα ποσότητας, αλλά και ποιότητας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Βροχή» από βιογραφικά έφτασαν στο email των υπεύθυνων προγραμματισμού της Ομόνοιας (εκκρεμεί του τεχνικού διευθυντή) τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα προχωρήσουν σε μεταγραφές ουσίας.

Μεταξύ άλλων, οι «πράσινοι» είναι στο ψάξιμο για τουλάχιστον έναν ακραίο επιθετικό ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Ταχούρι Σράντι ήδη αποτελεί παρελθόν, ο Φώτης Παπουλής σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Μπράντον Μπάρκερ, με τους Λοίζου Λοίζου και Παναγιώτη Ζαχαρίου να απαρτίζουν τις μοναδικές καθαρόαιμες επιλογές για τα δύο φτερά της επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως κενό στην εν λόγω θέση υπήρχε απ΄ τον Ιανουάριο όταν ναι μεν υπέγραψε ένας εξτρέμ (Σράντι), ωστόσο ποτέ δεν αντικαταστάθηκε ο Μπρούνο, που πήρε μεταγραφή στην Πάφο.  Δεν τίθεται θέμα λοιπόν πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης και στο «τριφύλλι» κινούν τις διαδικασίες για να πάρουν ακραίο επιθετικό ο οποίος να είναι... εγνωσμένης αξίας. Συνεπώς, δεν είναι μόνο θέμα ποσότητας, αλλά και ποιότητας.

Άξιο αναφοράς είναι ακόμη πως ο Σωφρόνης Αυγουστή απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως αρέσκεται στο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα φτερά της επίθεσης, κάτι που κάνει την ανάγκη για ενίσχυση στα εξτρέμ ακόμη πιο επιτακτική! Χρόνος υπάρχει αρκετός και στην Ομόνοια στοχεύουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση