ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Φάκελος ιδιόκτητο γήπεδο (πλάνο)

Η νέα συμφωνία διαχείρισης περιέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το γηπεδικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε μια νέα εποχή μπαίνει η Ομόνοια καθώς σωματείο και ο Σταύρος Παπασταύρου τα έχουν βρει σε όλα για τη συμφωνία διαχείρισης και τον συνεταιρισμό. Μια συμφωνία αορίστου χρόνου η οποία πέραν των άλλων ανοίγει το δρόμο για ιδιόκτητο γήπεδο.

Βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά η συμφωνία διαχείρισης περιέχει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου. Επί της ουσίας έχει καθοριστεί η διαδικασία και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι κινήσεις ώστε το έργο να λάβει σάρκα και οστά.

Μεταξύ άλλων η συμφωνία προνοεί το ποσό που θα καταβάλει η κάθε πλευρά (σωματείο – Παπασταύρου), ενώ την ίδια ώρα συμφωνήθηκε και το ποσοστό επί των κερδών.

Από εκεί και πέρα ήδη αξιολογούνται αρκετά σενάρια σε σχέση με την περιοχή που θα ανεγερθεί το γήπεδο, καθώς το πλάνο προνοεί μια μεγάλη έκταση γης η οποία δεν θα εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του γηπέδου αλλά θα ανεγερθούν κι άλλες υποδομές (καταστήματα, γραφεία κλπ) που θα επιφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδος.

Τέλος σημαντική παράμετρος που αφορά το γήπεδο είναι και η χωρητικότητα του. Επί αυτού οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 χιλιάδες θέσεις, αν και ο αριθμός δεν έχει κλειδώσει οριστικά.

Για την ώρα χρονοδιαγράμματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η ουσία είναι πως στην Ομόνοια έχει δημιουργηθεί το πλάνο για το γήπεδο και σύντομα το έργο αυτό θα λάβει σάρκα και οστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση