ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κουνάει μαντήλι ο Μπάρκερ

Πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό καθώς διατηρεί συμβόλαιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ομόνοια με τη συμφωνία διαχείρισης ανάμεσα σε Σωματείο και Παπασταύρου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Την ίδια ώρα ωστόσο έχει ξεκινήσει και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, με τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρης Γρηγόρη, να δηλώνει πως εντός του επόμενου μήνα θα υπάρξει ανακοίνωση για το νέο τεχνικό διευθυντή.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ο χορός των αποχωρήσεων με τον Ισμαήλ Ταχούρι Σράντι να αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που με κάθε επισημότητα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα με τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν τον Μπράντον Μπάρκερ να αποτελεί βασικό υποψήφιο για αποχώρηση, μιας και ο Άγγλος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται.

Βέβαια η περίπτωση του Μπάρκερ διαφέρει από αυτή του Σράντι, μιας και ο Άγγλος δεσμεύεται με συμβόλαιο για νέα σεζόν. Ουσιαστικά η διοίκηση των «πρασίνων» θα πρέπει να μπει σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό και να βγει το «διαζύγιο».

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Άγγλος εξτρέμ θα αποτελέσει κατά πιθανότητα παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση