ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η «παγωμάρα» με Φαμπιάνο και τα… κλικ

Ο κόσμος απογοητεύτηκε με τον τραυματισμό αλλά περιμένει να… ξαναζεσταθεί

Newsroom 24sports

Είναι αλήθεια ότι η απογοήτευση και η… «παγωμάρα» είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο Ριμπέιρο που ακολούθησε την πεπατημένη στην πτυχή «τερματοφύλακες της Ομόνοιας», που έχουν μόνιμο ραντεβού με την ατυχία από το 2016. Όσοι διαβάσατε το χθεσινό μας ρεπορτάζ με τίτλο «Πέφτει με την πλάτη και σπάζει τη μύτη!» φρεσκάρατε στο μυαλό το χρονικό της ατυχίας.

Η απογοήτευση και η «παγωμάρα» δεν έχουν να κάνουν ούτε με τις εμφανίσεις, ούτε με τα αποτελέσματα. Κάθε άλλο… Είναι εκείνο το « Γ…. την ατυχία μου», γιαυτά τα εξωαγωνιστικά που συμβαίνουν στην ομάδα. Τρεις τραυματισμοί τερματοφυλάκων εκ των οποίων οι δύο (Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνος Παναγή) αποχαιρέτισαν τη χρονιά σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Αναμένονται να νεώτερα για το Βραζιλιάνο.

Επειδή η παγωμάρα και η απογοήτευση δεν αφορούν αγωνιστικά θέματα ο κόσμος περιμένει να… ξαναζεσταθεί από θετικές εμφανίσεις και νίκες,όπου πιστεύει ότι θα επιστρέψει σύντομα η ομάδα του. Το πιστεύει γιατί πιστεύει στην ομάδα. Αυτή την πίστη του την έχει εμφυσήσει η ίδια η ομάδα με την ποιότητα της και το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει

Ο Ομονοιάτης, όσο βλέπει αυτό το καλλιτέχνημα στο χορτάρι δεν μπορεί να μείνει μακριά από το ΓΣΠ. Ούτε και από κανένα γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα του. 

Είναι εκείνο το « Γ…. την ατυχία μου», γιαυτά τα εξωαγωνιστικά που συμβαίνουν στην ομάδα

Τα ..κλικ από τους ποδοσφαιριστές (συνεργάζονται άψογα, και παράγουν highlight στιγμές) και τον προπονητή για να βροντοφωνάζει παρών και να χειροκροτεί επιτυχίες είναι αρκετά φέτος.

Παράλληλα όμως ο κόσμος περιμένει την ενίσχυση Περιμένει δηλαδή τον τερματοφύλακα και τους λοιπούς ποδοσφαιριστές που έλθουν και θα τείνουν χείρα βοήθειας σε αυτούς που μέχρι τώρα τραβάνε επιτυχώς το κουπί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

«Παρόλο που ο όρος "Ελέφαντας στο Δωμάτιο"είναι Αμερικανική ορολογία κι οι δικοί μας ψευδοπολιτικοί ώς ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  11:04

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Το ΑΚΕΛ μετά από δύο ΟΛΕΘΡΙΕΣ επιλογές του ιδίου ανθυποψηφίου του μη εκλεγόμενου Σταύρου Μαλά, κατάφερε ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:47

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση