ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ικανή για όλα!

Ουδεμία αμφισβήτηση επί τούτου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Άρη οι αθλητικοί συντάκτες ρώτησαν το Γιάννη Αναστασίου για το αν ερχόμενος στην Ομόνοια, πίστευε σε αυτά που πετυχαίνει η ομάδα.

Ο Αρτινός κόουτς –με σημαντική συμβολή σε αυτά που επιτελέστηκαν και υπάρχει προσδοκία ότι θα συνεχίσουν να επιτελούνται- απάντησε ως εξής: Δύο μέρες πριν έρθω κανένας δεν θα το πίστευε. Έπαιξε ρόλο η νίκη στο πρωτάθλημα με τον Άρη. Εκεί γύρισε ο διακόπτης. Άρχισαν τα παιδιά να πιστεύουν. Μετά η ομάδα παρουσίαζε βελτίωση, γινόταν καλύτερη, πίστεψε και ο κόσμος. Παιχνίδι με παιχνίδι φαινόταν ότι οι στόχοι ήταν κοντά και με την απόδοση μας δικαιώσαμε τις προσδοκίες. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα έχουμε τρεις τελικούς στο πρωτάθλημα».

 Η Ομόνοια έχει πια δείξει ότι είναι ικανή για όλα. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει γιατί για μια μακρά περίοδο στο πρωτάθλημα έδειχνε ότι δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο (ακόμη και η Ευρωπαϊκή έξοδος είχε τεθεί στη δίνη της έντονης αμφιβολίας) και φτάσαμε τώρα να βλέπουμε μία διαφορετική ομάδα που έχει τα φόντα για να το διεκδικήσει. Ήδη βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου, «κτυπά θέση» στην Ευρώπη και διεκδικεί το πρωτάθλημα!

Το ότι έχει φθάσει σε αυτό το σημείο, δείχνει ότι έχει δυνατότητες, μέταλλο, ποιότητα και από τον Ιανουάριο και μετά περισσότερο (όχι ιδανικό) βάθος στο ρόστερ και αυτά δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση