24sports.com.cy
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει σήμερα το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:00) στο πλαίσιο της 9ης και πρότελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ.
Μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο το «τριφύλλι» θέλει νίκη στο «αιώνιο» για το γόητρο και το ρεκόρ βαθμών.
Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να αξιοποιήσει τις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον και να προσφέρει επιπλέον χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Παράλληλα η Ομόνοια με δύο νίκες μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των 86 βαθμών που κατέχει ο ΑΠΟΕΛ από τη σεζόν 2017-18. Οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους διώκτες τους, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία τους στη φετινή σεζόν.
Στο αγωνιστικό εκτός είναι ο τιμωρημένος Μάριτς, ο Παναγιώτου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Σεμέδο για λόγους αποφορτίσης, έτσι η πρόβλεψη ενδεκάδας είναι αρκετά δύσκολη.
Ο Φαμπιάνο ίσως πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουλιμπαλί και Σίμιτς στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα είναι οι Μασούρας και Μπάλκοβετς.
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή ο Ανδρέου αναμένεται να παίξει με τον Κούσουλο δίπλα του και τον Τάνκοβιτς πιο μπροστά.
Στη γραμμή κρούσης πιθανότατα να δούμε ξανά τον Μαέ στην κορυφή με τον Χατζηγιοβάνη αριστερά και τον Εβάντρο δεξιά.
Ωστόσο, όπως αναφέραμε ίσως δούμε παίχτες όπως οι Εράκοβιτς, Ουζόχο και Νεοφύτου στην αρχική ενδεκάδα.



























