ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με αφορμή την αποχώρηση του Τιάγκο

Χρειάζεται πλάτος η επίθεση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποχώρηση του Τιάγκο Φερέιρα σημαίνει ότι η Ομόνοια θα ψάξει για δύο ακραίους επιθετικούς αφού θα γινόταν μια κίνηση στην συγκεκριμένη θέση για να αντικατασταθεί ο παροπλισμένος Ερνστ Ασάντε.

Ο Αφρικανός με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις θα αντικατασταθεί με παίκτη διττού ρόλου αφού με βάση το ζητούμενο θα είναι ένας παίκτης που να παίζει με επάρκεια στη γραμμή αλλά να έχει και προσόντα σέντερ φορ. Ένας παίκτης με ρόλο ελεύθερου φορ, που να κινείται συνεχώς.

Η Ομόνοια οφείλει να αυξήσει την δυναμική της στις πτέρυγες, όσον αφορά τους winger

Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι σε γενικότερη βάση έχουμε δει πολλάκις τη διαρκή κίνηση των κυνηγών της Ομόνοιας στο παιχνίδι της, ώστε η αντίπαλη άμυνα να μην έχει σημεία αναφοράς.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί για να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου (εξαιρετικός παίκτης, δημιουργικός, εκτελεστής, με απρόβλεπτες ενέργειες και εξαιρετική συμβολή στην κεντροεπιθετική λειτουργία …σταθερά συνεννοημένος με το Γιαν Λέτζιακς έδινε τη δυνατότητα στο Τσέχο να λειτουργεί ως εξτρέμ), θα πρέπει να είναι παίκτης που να παίζει το ίδιο καλά και στη γραμμή –δεν ήταν πολύ της γραμμής ο Τιάγκο- αλλά και ως συγκλίνων στην περιοχή ως επιθετικός του άξονα.

Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς προφέσορας του ποδοσφαίρου για να διαπιστώσει ότι η επιθετική ανάπτυξη της Ομόνοιας δεν είχε κατά την απελθούσα σεζόν το απαιτούμενο πλάτος, κάτι που τίθεται ως ζητούμενο στη φετινή μετεγγραφική περίοδο. Όπως (ζητούμενα) τίθενται η αύξηση της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας.

Η Ομόνοια οφείλει να αυξήσει την δυναμική της στις πτέρυγες, όσον αφορά τους winger γενικότερα και ειδικά τον τρόπο που πρέπει να συμμετέχουν στην επιθετική ανάπτυξη, με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν στη θέση μέσα από την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Οι εξτρέμ στην ομάδα θα πρέπει να διατηρούν το πλάτος του γηπέδου όταν οι συνθήκες εκδήλωσης επίθεσης το απαιτούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση