ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με Εβάντρο έβαλε μπρος για ένα ρόστερ με άλλο αέρα

Αναμονή για τις επόμενες κινήσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Εβάντρο Κόστα αποτελεί από προχθές την πρώτη μετεγγραφή της Ομόνοιας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-25. Είναι γεγονός ότι η πρώτη αυτή ένταξη ποδοσφαιριστή στην ομάδα προκάλεσε ανακούφιση για τον απλούστατο λόγο ότι τα πράγματα …κουνήθηκαν για πρώτη φορά.

Όπως είναι λογικό, η μετεγγραφή αυτή πέρα από την ικανοποίηση, άνοιξε την όρεξη στον κόσμο που περιμένει τις επόμενες. Υπάρχει δρόμος που πρέπει να διανυθεί –σημειώθηκαν αρκετές αποχωρήσεις - για να σχηματιστεί ένα ρόστερ προδιαγραφών τίτλων και Ευρωπαϊκής υπέρβασης.

Γίνεται προσπάθεια με στοχευμένες κινήσεις για ένα ποιοτικότερο και μεγαλύτερο ρόστερ. Οι «πράσινοι» κάνουν μετεγγραφικές προσεγγίσεις είτε για να έρθουν νέοι παίκτες με μετεγγραφές, είτε για να γίνουν συμφωνίες για δανεικούς παίκτες.

Η Ομόνοια θα δώσει χρήματα για μετεγγραφές, (ο μύθος για τα καβούρια στην τσέπη έχει καταρριφθεί από τα γεγονότα), ώστε να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Όμως δεν πρόκειται να πληρώσει υπεραξίες χωρίς ποδοσφαιρική… λογική.

Με το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό η προσπάθεια ενίσχυσης πήρε μπρος με τους Γιάννη Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας να συνεχίζουν για τους επόμενους.

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια θα μάθει τον πρώτο της Ευρωπαικό αντίπαλο στις 19 Ιουνίου και θα ριχθεί στη «μάχη» στις 25 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση