ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο κόσμος θέλει να δει δυνατές μετεγγραφές

Όλοι είναι στο περίμενε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Επικρατεί μεγάλη αγωνία ανάμεσα στον κόσμο της Ομόνοιας για τις μετεγγραφικές κινήσεις. Έχει τραβήξει πολλά αυτός ο κόσμος τα τελευταία χρόνια στην πτυχή της ενίσχυσης και έχει το δικαίωμα να αγωνιά σε ψηλό βαθμό.

Όχι ότι μόνο οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι που αγωνιούν, (αλίμονο), αλλά όσο νάναι οι πληγές των συγκεκριμένων είναι μεγάλες και για την ώρα ανεπούλωτες. Είναι μεγάλη η λαχτάρα για να γίνουν πράξη οι επιθυμίες του λαού αυτού που θέλει… ομάδα πρωταθλητισμού Θέλει ομάδα σταθερότητας και συνέχειας. Ομάδα με κορμό πολύ διαφορετικό από τον περσινό Ένα κορμό αγέρωχο και ανθεκτικό που να μπορεί τραβήξει τη ομάδα μέχρι το τέλος

Γίνεται προσπάθεια από το Γιάννη Αναστασίου, το Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες τους για τη σύσταση ενός ιδανικού (όσο γίνεται) ρόστερ. Υπάρχει για την ώρα χρόνος μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη, όπου η ομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθεια για τους μεγάλους στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη.

Χρόνος μπόλικος υπήρξε και υπάρχει (η δυάδα Αναστασίου Νταμπράουσκας είναι παρούσα από το Φεβρουάριο) η δε στήριξη της διοίκησης είναι δεδομένη. Αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι δυνατές μετεγγραφές. Και εξηγώ: Ούτε μεγάλα ονόματα (αυτά δεν έρχονται στη νήσο Κύπρο ), ούτε καν μετεγγραφές αεροδρομίου περιμένει.

Περιμένει πραγματικά καλούς παίκτες που έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού και ξέρουν από συνεχή πίεση. Αυτές είναι οι λεγόμενες δυνατές μετεγγραφές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση