ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με το βλέμμα στην πρόκριση

Όλοι περιμένουν τον επαναληπτικό της Πέμπτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Ομόνοια, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και …λαός έχουν επικεντρώσει όλην τους την προσοχή στον επαναληπτικό αγώνα κατά της Γάνδης που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Αυγούστου, στο στάδιο ΓΣΠ (20:00). στο πλαίσιο των πλέι οφ των ομίλων του Γιουρόπα Λινγκ.

Το πέραν πάσης προσδοκίας θετικότατο αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο, αποτελεί την ασπίδα για την Ομόνοια, όχι όμως και το εχέγγυο για την πρόκριση. Για την επιτέλεση του στόχου-που όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα είναι στο χέρι του τριφυλλιού- θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια και να χυθεί μπόλικος ιδρώτας.

Το πέραν πάσης προσδοκίας θετικότατο αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο αποτελεί την ασπίδα για την Ομόνοια, όχι όμως και το εχέγγυο για την πρόκριση

Το πιθανότερο είναι ότι οι Βέλγοι θα παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι στη Λευκωσία και θα θέλουν οπωσδήποτε …τα λεφτά που προκύπτουν από την πρόκριση σε όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ, αλλά και την επούλωση του τραυματισμού της αξιοπρέπειάς τους λόγω της ήττας στην έδρα τους.

Στα μετεγγραφικά δεν κινήθηκε η ομάδα, αλλά η προσοχή είναι στραμμένη και προς τα κει γιατί οι ελλείψεις είναι εμφανείς. Η Ομόνοια στοχεύει στο να πατήσει το κουμπί του reset επί της συγκεκριμένης πτυχής σε μία σεζόν που προβλέπεται πολύ απαιτητική.

Αυτά τα δυο (επαναληπτικός και ενίσχυση) είναι τα θέματα που καίνε, με το πρώτο να καίει φυσιολογικά (χρονικής στιγμής ένεκα) πολύ περισσότερο από το δεύτερο.

Άλλα θέματα που απασχόλησαν αισθητά την επικαιρότητα της Ομόνοιας και απασχολούν ακόμη, είναι αυτά των Λοΐζου Λοΐζου και Λαμκέλ Ζε.

Με τον Λοΐζου δεν είχε προκύψει για την ώρα κάποια διαφοροποίηση. Ο παίκτης είχε ζητήσει χρόνο να απαντήσει στην πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του με τον σύλλογο, στην οποία περιλαμβάνεται και ρήτρα πώλησής του και ακόμη δεν επανήλθε.

Όσον αφορά στον Ζε, πραγματοποίησε επίσκεψή στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του «τριφυλλιού» στο Βέλγιο, έχοντας συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου που δήλωσε ότι μίλησαν, με τον παίκτη αλλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή προς το παρόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση