ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μετεγγραφικό σκηνικό... νεφελώδες

Ο Τζιωνής φεύγει και αναζητούνται οι λύσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Μαρίνος Τζιωνής ήδη σκέφτεται το MLS και τη νέα του ζωή στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ και στην Ομόνοια ήδη γίνονται έντονες προσπάθειες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η αποχώρηση του νεαρού Κύπριου μεσοεπιθετικού αφήνει ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ, το οποίο πρέπει άμεσα να καλυφθεί. Είναι δεδηλωμένη η πρόθεση για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή, όπως την επανέλαβε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό ο Χένινγκ Μπεργκ.

Γνωρίζοντας τα πεπραγμένα και τις απόψεις του Νορβηγού τεχνικού των περσινών πρωταθλητών, το ιδανικό θα ήταν αυτός που θα αποκτηθεί να μπορεί να παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ούτε προχωρημένο στον ορίζοντα είτε σαν πιθανός αντικαταστάτης του Τζιωνή, είτε σαν μια γενικότερη κίνηση ενίσχυσης. Είναι πάντοτε πιθανό και το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Β', ούτως ώστε να μην χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος.

Με πολύ λίγες μέρες να απομένουν για το τέλος της εμβόλιμης μετεγγραφικής περιόδου, ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Το σκηνικό μοιάζει... νεφελώδες αυτή τη στιγμή και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς πως θα διαμορφωθεί το όλο σκηνικό μέχρι την τελευταία μέρα.

Η λογική λέει πως κάποιος θα αποκτηθεί έστω και την υστάτη, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι. Περισσότερα, ίσως, να γνωρίζουμε μετά και τις αποψινές τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου στο «Total Green».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση