ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παπασταύρου: «Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια»

Τοποθετείται για όλα τα θέματα ο πρόεδρος της Ομόνοιας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Primetel «Τotal Green» είναι πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή, ο κ. Παπασταύρου θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν (διαδικτυακά) από τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του ισχυρού άντρα των «πρασίνων»:

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Πρέπει να ευχαριστήσω τον Νεόφυτο για τη συνεισφορά του. Στην Ομόνοια υπάρχει πάντα η αξιολόγηση όλων όσων δουλεύουν στην Ομόνοια. Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσουμε τη συνεργασία για τους λόγους που ξέρω. Ήταν δική μου απόφαση, δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους».

Αν θα αλλάξει το μοντέλο: «Μέχρι τέλος της σεζόν θα μείνουμε όπως είμαστε. Μόλις τελειώσει αυτή η σεζόν θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε ποιο είναι το πιο καλό σύστημα για να συνεχίσουμε για την επόμενη χρονιά. Ακόμη δενβγήκε η απόφαση»

Αν θα αντιδράσει η Ομόνοια για τα διαιτητικά λάθη: «Η διαιτησία παίζει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ελπιζαμε. Και κάποτε βλέπουμε φανερά λάθη από το VAR. Ελπίζουμε ότι η ΚΟΠ θα κάνει τις κινήσει για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία.»

Για το μπάτζετ και τα λάθη του καλοκαιριού: «Το φετινό μπάτζετ είναι ψηλότερο από το περσινό. Σίγουρα κάθε χρόνο θα έρθουν κάποιοι παίκτες που δεν θα μας βγουν. Σίγουρα δεν ήταν ο σκοπός μας να γλιτώσουμε λεφτά και τα νούμερα το δείχνουν. Σίγουρα η θέση μας στη βαθμολογία δεν μας ικανοποιεί. Κάτι που είχαμε πέρσι δεν το έχουμε φέτος όμως δεν νομίζω ότι είναι η ποιότητα. Σίγουρα είχαμε πάρα πολλά προβλήματα φέτος. Όλα αυτά και μπορεί και κάποια λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, δημιούργησαν αυτή την κατάσταση που έχουμε σήμερα».

Για τον Μπεργκ: «Πέρσι συμφωνήσαμε ότι θα κάναμε επέκταση ένα χρόνο. Θα περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα γίνει».

Αν έχει σχέδια να παραμείνει στην Ομόνοια: «Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια σήμερα».

Για το θέμα με τον Τζον Χριστοδούλου: «Αυτή η ιστορία με τον Τζον Χριστοδούλου μας έκανε κάποια ζημιά σίγουρα. Εάν έρθει κάποιος που θέλει να αναλάβει την προεδρία της Ομόνοια είναι δύσκολο. Το ένα το γκρουπ είναι αυτοί που θέλουν την προεδρία και δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια, το 2ο γκρουπ είναι αυτοί που έχουν την ευχέρεια και δεν θέλουν. Το τρίτο γκρουπ είναι αυτοί που λένε ότι θέλουν και μετά φεύγουν».

Για τις μεταγραφές: «Για τις μεταγραφές πρέπει να συμφωνήσουν οι ειδικοί. Όταν συμφωνήσουν θα φέρουμε. Εγώ δεν μπορώ να κάνω σκάουτινγκ και ούτε θέλω. Τους είπα ότι μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση αν χρειαστεί. Αν βρούμε ένα παίκτη που έχει αξία 30 χιλιάδων, μπορούμε να τον φέρουμε. Ο λόγος που δεν βρήκαμε παίκτες για να έρθουν φέτος, είναι πρώτο γιατί ο Γενάρης είναι πολύ δύσκολη εποχή για να κάνεις μεταγραφές. Είδαμε πάνω από 200 βιογραφικά. Είναι 4-5 που αποφασίσαμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Πολλοί από αυτούς περιμένουν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για να αποφασίσουν που θα πάνε».

Αν πρότεινε παίκτες ο προπονητής και είπε η διοίκηση όχι: «Όχι».

Για τα 18 εκατομμύρια που έβαλε στην ομάδα: «Κάλυψα το έλλειμμα των 18 εκατομμυρίων. Ένα μεγάλο ποσοστό πήγε στο σωματείο ή σε φορολογίες που πληρώνουμε μέχρι σήμερα».

Για το θέμα με την Τράπεζα: «Νομίζω παρεξηγήθηκε αυτό με την τράπεζα. Η ανησυχία μου όταν υπογράψαμε τα συμβόλαια, είναι ότι μπορεί να μην αρέσει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι είμαι αναμιγμένος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μέχρι σήμερα δεν έχω οποιεσδήποτε πληροφορίες που να λένε ότι είναι πρόβλημα. Αν υπάρξει πρόβλημα θα κοιτάξουμε να βρούμε λύσεις».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Όπως είναι ο κόσμος απογοητευμένος είμαστε και εμείς. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά δεν τελειώσαμε. Υπάρχει και το κύπελλο. Δεν θέλω να μηδενίσω τη σεζόν πριν την ώρα της».

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τον Λεωνίδα Παπαδάκη: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω τους λόγους όταν φεύγει κάποιος. Ήταν μια συλλογική απόφαση και αυτό ήταν. »

Για τον Δημήτρη Γρηγόρη: «Η επίθεση που έγινε στο σπίτι του είναι κάτι πολύ λυπηρό, όχι μόνο για μας αλλά για όλους. Δεν γίνεται να υπάρχουν αυτά τα γεγονότα και ακόμη μέχρι σήμερα δεν έκανε κανένας τίποτα. Είναι πολύ παράξενο που δεν μπορούν να τιμωρήσουν ένα από τους πολλούς που κάνουν αυτές τις παρανομίες. Μιλούμε καθημερινά πολλές φορές τη μέρα με τον Δημήτρη. Είναι λυπηρό γιατί πολλοί του κάνουν συνεχώς επιθέσεις. Αυτός ο άνθρωπος είναι εδώ 4 χρόνια και βάζει πολλές ώρες για την Ομόνοια».

Αν νοιώθει απογοητευμένος από τη σκληρή κριτική μικρής μερίδας του κόσμου: «Ναι και όχι. Όταν δουν τι κάναμε τα τελευταία 4 χρόνια και πόσα λεφτά βάλαμε και επειδή είμαστε 4οι τα μηδενίζουν όλα, για ποιο λόγο να είμαι πικραμένος. Ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί που μηδενίζουν τα πάντα είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό. Οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν βασίζονται στο τι θα πουν αυτοί οι 50 στα σοσιαλ. Προσωπικά ξέρω τι κάνω».

Για την κατάθεση που έδωσε στις αρχές: «Ότι μπορούσα να κάνω το έκανα. Θα καταθέσει το πόρισμα του στην επιτροπή ο λειτουργός. Από εκεί και πέρα είναι ευθύνη του κράτους να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Αν παίζει η επιστροφή του Ακιντόλα: «Μόνο στα social media παίζει του Ακιντόλα».

Αν επηρέασε την ομάδα το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το ΓΣΠ: «Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με το ΓΣΠ και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Όλοι στο Ηλίας Πούλλος ήξεραν ότι είχαμε παραπάνω από μια λύση».

Αν υπάρχουν σχέδια για ιδιόκτητο γήπεδο: «Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για ιδιόκτητο γήπεδο. Εάν βγει απόφαση και αν υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες θα το ξεκινήσουμε αλλά προς το παρόν η προτεραιότητα μας είναι τα έργα στο προπονητικό».

Για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού: «Νοιώθαμε ότι ο προγραμματισμός του καλοκαιριού θα μας βοηθούσε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Νοιώθαμε ότι με 22 ενδεκαδάτους παίκτες θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε».

Για το που περιμένει να τερματίσει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τις μεταγραφές: «Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρξουν κάποιες ποιοτικές μεταγραφές που θέλουμε».

Αν θεωρεί ότι η εμπλοκή του στην Ομόνοια είναι επιχειρηματικό λάθος από τη στιγμή που έβαλε 18 εκατομμύρια χωρίς κέρδος: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση. Για να κάνεις πρωταθλητισμό στην Κύπρο δεν πρέπει να περιμένεις ότι θα κάνεις λεφτά. Δεν το βλέπω σαν επιχείρηση, το βλέπω σαν κάτι που αποφάσισα να κάνω. Σίγουρα δεν μου αρέσει να βάζω συνέχεια λεφτά και η προσπάθεια είναι να μην χάνω αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τι θα κάνει αν προκύψει ενδιαφερόμενος για τις μετοχές στο μέλλον: «Νωρίτερα είχα πει για τρία γκρουπ. Εξαρτάται σε ποιο γκρουπ θα είναι αυτός και βλέπουμε».

Για το κόστος που θα έχει η Ομόνοια σε περίπτωση που δεν βγει Ευρώπη: «Για να μην χάσουμε λεφτά πρέπει να μπούμε ομίλους. Ο σκοπός είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και να πηγαίνουμε Ευρώπη κάθε χρόνο».

Για τον Κούσουλο: «Του μίλησα χτες. Ελπίζουμε ότι με την αρχή της νέας σεζόν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει».

Για το τι σημαίνει η Ομόνοια για τον Σταύρο Παπασταύρου: «Αγάπησα την Ομόνοια και περισσότερο τον κόσμο της Ομόνοιας, εκτός του 50(γέλια). Όχι μόνο εγώ αλλά και η οικογένεια μου. Η Ομόνοια για μένα είναι ο κόσμος της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ