ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Να ακολουθήσει πιστά τη συνταγή

Στόχος η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλη αποφασιστικότητα, για άλλη μια νίκη, επικρατεί στο στρατόπεδο της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (7μμ) εκτός έδρας δύσκολου παιχνιδιού με αντίπαλο τη φορμαρισμένη και απαιτητική Νέα Σαλαμίνα.

Το να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είναι κομβικό αποτελεί πλεονασμό. Όλοι ξέρουμε ότι όλα τα ματς της Ομόνοιας είναι σε αυτό το στάδιο «τελικοί».

Το «τριφύλλι» που με κάθε επιτυχία του χτίζει αυτοπεποίθηση, ( με νέα νίκη το οικοδόμημα που φτιάχνεται το τελευταίο διάστημα γίνεται πιο στέρεο), θέλει να συνεχίσει τοιουτοτρόπως και να παραμείνει ζωντανό στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής αλλά και του κυπέλλου.

Η νοοτροπία που πρέπει να φέρει μαζί της σε κάθε ματς. η ομάδα είναι εμπεδωμένη στους ποδοσφαιριστές.  Εχει δε το εξής περιεχόμενο: Να παίζουν με ταπεινότητα –  παίζουν 11 εναντίον 11- να κάνουν το καλύτερο και να παίρνουν τις νίκες.

Στο μεταξύ ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει με μεγάλη αγωνία να δει κινητικότητα στις μετεγγραφές. Ανεξαρτήτως του γεγονότος τούτου η στήριξη όλων των φίλων της ομάδας, που βλέπουν με ικανοποίηση τη βελτίωση, είναι δεδομένη.

Ο Γιανίκ Φερέρα και πάλι δεν έχει στα πλάνα του τους Φώτη Παπουλή, Χάμπο Χαραλάμπους, Παναγιώτη Ζαχαρίου και πιθανότατα τον νεοαποκτηθέντα Ισμαήλ Σράντι.

Η προετοιμασία κλείνει σήμερα. Μετά την προπόνηση καταρτίζεται η αποστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση