ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ναι μεν, αλλά...

Δόθηκε πίστωση χρόνου, υπάρχουν απουσίες αλλά όχι βελτίωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παντελής Παντελή

Η Ομόνοια κατάφερε χθες... δια πυρός και σιδήρου να πάρει τη νίκη κόντρα στον Οθέλλο (1-0) με τους «πράσινους» να μην πείθουν με την απόδοση τους σε άλλο ένα παιχνίδι. Πλέον έρχεται η πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με το «τριφύλλι» να καλείται να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο αν θέλει να διεκδικήσει θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ήταν σαφής ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπαστάυρου όταν ρωτήθηκε πριν λίγες εβδομάδες για τον Νορβηγό τεχνικό: «Είναι ο προπονητής μας σήμερα. Δεν έχουμε κάποια σχέδια σήμερα για να τον αντικαταστήσουμε. Καταλαβαίνω ότι δέχεται κριτική αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή επειδή τον έφερε κάποιος που απέτυχε για εμάς. Θα πρέπει να κριθεί από μόνος, για τις αποφάσεις και τις επιτυχίες ή αποτυχίες που θα έχει».

Επομένως, δόθηκε πίστωση χρόνου στον κ. Ρέιχνταλ για να δούμε το έργο του, αλλά βελτίωση δεν υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο. Εβδομάδα με εβδομάδα οι εμφανίσεις των «πρασίνων» δεν δείχνουν ότι αλλάζει κάτι, η ομάδα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο ενενηντάλεπτο, ενώ γενικότερα δεν μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό ενός αγώνα.

Ο Νορβηγός είχε να διαχειριστεί αρκετές απουσίες και όπως δήλωσε και ο ίδιος ακόμη προσπαθεί να βρει την ιδανική ενδεκάδα της ομάδας. Ωστόσο η κλεψύδρα αδειάζει, άπαντες θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση