ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο (κάθε) Μιξ και η προτεραιότητα

Τι χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή στην ενίσχυση

Η Ομόνοια είναι σε επαφή με τον Αμερικανό Νορβηγοαμερικανό χαφ Μίκελ Ντίσκερουντ ή «Μιξ».

Aναμένεται ότι εντός των ημερών θα υπάρξει …πέρας στην περίπτωση. Πάντως οι πιθανότητες το πέρας να είναι αίσιο, είναι καλές. Αν τα πράγματα κυλήσουν θετικά τότε ολοκληρώνεται άλλη μία μεταγγραφή για τους «πράσινους». Εννοείται ότι ο παίκτης δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τη θέση στο κέντρο.

Σε ό,τι αφορά τους επιθετικούς, υπάρχουν ενώπιον της ομάδας σχεδιασμού εξ ίσου ποιοτικοί υποψήφιοι οι οποίοι εξετάζονται προσεκτικά και …υπομονετικά.

Με το τρόπο που είναι διαμορφωμένο το ροστερ αυτή στιγμή και ειδικά το τι χρειάζεται περισσότερο για το ολοκληρωμένο κτίσιμο του είναι η πλήρωση των άκρων. Άρα αυτή –πρέπει να- είναι η προτεραιότητα της ομάδας σχεδιασμού.

Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη σύναξη των παικτών της ομάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (15/6).

Στην πρώτη προπόνηση δεν ανμαμένεται ότι θα βρίσκονται οι Κύπριοι ( Γιάννης Κούσουλος, Πάρις Ψάλτης, Λοίζος Λοίζου, Κωνσταντίνος Παναγή και Φώτης Παπουλής), ενώ εκτός ομάδας στο παρόν στάδιο θα είναι οι τρεις που αγωνίζονται Euro 2020. Τόμας Χούμποτσαν, Μίκαελ Ντούρις και Ανταμ Λανγκ.

Ο Έκτορ Γιούστε θα είναι το νέο πρόσωπο.

Η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της στην Λευκωσία, θα μεταβεί μετά στην Κυπερούντα για ένα τετραήμερο (21-25) και στις 28 Ιουνίου (28.6-9.7 η διάρκεια παραμονής ) θα μεταβεί στην Πολωνία για το μοντάρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση